HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

unnu 05 Kabeldæksel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
unnu 05 Kabeldæksel

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

unnu kabeldæksel giver det sidste touch til toppladen på dit unnu-møbel. Vælg lukket version, hvis du ikke har behov for at trække kabler igennem. Eller åben version til standardkabel, fladskærm eller kabelbakke. Flot udført i aluminium.

unnu kabeldæksel – den elegante afslutning på dit unnu-møbel

Med et kabeldæksel kan du altid få en elegant overside på dit unnu-møbel, uanset hvordan du bruger det. Vælg lukket version (05B), hvis du ikke har brug for at trække kabel igennem toppladen. Det åbne dæksel med slids (05A) er perfekt til f.eks. en bordlampe eller et apparat på toppladen, men hvis du har brug for at trække flere eller tykkere kabler igennem – typisk til et TV – kan du i stedet vælge 05C, som er skabt til dette formål.

Hænger dit TV på væggen over møblet, er det en elegant løsning at skjule kabelbundtet bag en kabelbakke. I dette tilfælde kan du få et dæksel med en større udskæring (05D), som samtidig passer til den elegante unnu kabelbakke.

Alle unnu kabeldæksler er elegant udført i aluminium.

OBS: Alle v2-dæksler passer til alle unnu-møbler, både første og anden generation. Dæksler fra første unnu-generation passer derimod ikke til v2-møbler.

Tekniske specifikationer

  • Kabeldæksel til unnu-møbler
  • Materiale: Aluminium
  • Fås i flere versioner: Åben (05A), lukket (05B), åben til fladskærm (05C), åben til kabelbakke (05D)
  • OBS: Alle v2-dæksler passer til alle unnu-møbler, både første og anden generation. Dæksler fra første unnu-generation passer derimod ikke til v2-møbler.

Tilbehør

Anbefalede produkter

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning