HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}

clic D22 Trælåge

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
clic D22 Trælåge

Billeder

Varenummer: {{product.code}}

{{product.inventoryStatus}}

{{quantityModel}} stk

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Trælågerne til clic-møblerne lukker elegant af for alt det, du har stående på hylderne, men ikke ønsker at se på til daglig. Valgfri højre/venstre-åbning, fås i hvid, sort eller ægte træfiner.

clic D22 – trælåge til clic-møbler
De elegante trælåger til clic-møblerne giver dig mulighed for at få dit anlæg med tilbehør og kabler uden for synsvidde. Du kan også lukke af for alle de andre ting, du har placeret i møblet, så du får den visuelt renest mulige løsning i dit hjem.

Trælågerne er sidehængte, og du bestemmer selv, om de skal åbne til højre eller venstre. Du kan selvfølgelig stadig kombinere med stoflåger og skuffer – eller vælge at lade en eller flere sektioner i dit clic-system være helt åben.

clic D22 passer til clic 221 og 222-møblet.

clic D22 fås i lakeret finish (hvid eller sort) samt ægte træfiner (sort ask eller eg).

Tekniske specifikationer

Tilbehør

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her