Gå til indhold
1.495,-stk
Sort

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Kompakt Bluetooth-højtaler i rock’n’roll design med batteri til 20 timers fed musik. Lige til at tage i hånden til spontan hygge med vennerne.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Marshall Stockwell II – kompakt batteridrevet Bluetooth-højtaler med ikonisk rock’n’roll-design

  • Kompakt og ikonisk rock’n’roll design
  • 20 timers batteritid
  • Spiller både fremad og bagud
  • Knapper til bas, diskant og lydstyrke på topplade
  • Vandafvisende design (IPX4)

Stockwell II er en kompakt, bærbar Bluetooth-højtaler med batteri til over 20 timers spilletid. Højtaleren er lavet i samme stil som Marshalls legendariske guitarforstærkere med råt metalgitter, ikonisk Marshall-logo og kontrolknapper på toppen. Remmen er foret med lækkert rødt velour på indersiden, som du også ser det på mange guitar cases.

Stockwell II kan nemt være i en cykelkurv, og den klarer også en regnbyge, hvis du skulle være så uheldig at glemme den udenfor. De indbyggede højtalere spiller både fremad og bagud, så du kan sætte Stockwell II i midten, mens du sidder i rundkreds og hygger sammen med dine venner.

En hurtig opladning på 20 minutter giver op til hele 6 timers spilletid. Batteriindikatoren på toppladen fortæller dig, hvornår det er tid til at tanke frisk strøm igen. Stockwell II kan parres med to telefoner samtidig, så du og vennerne kan skiftes til at vælge musik. Du kan også spare strøm på telefonen ved at koble den direkte til højtaleren med et minijack-kabel i stedet for at spille trådløst med Bluetooth.

Marshall Stockwell II fås i sort finish. USB-C ladekabel medfølger, lader købes separat.

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-3dB)60-20.000 Hz
IP RatingIPX4

Anmeldelser


4.9
10 anmeldelser
5
9
4
1
3
1
2
0
1
1

Anbefalede produkter