Gå til indhold
Marshall
Høretelefoner

Marshall Monitor

999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Få lyd der rykker igennem og over-ear design inspireret af de legendariske Marshall forstærkere. Sammenklappelige, så de passer ned i din rygsæk.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Marshall Monitor – lukkede over-ear høretelefoner med rock-feeling

Marshall Monitor er lukkede over-ear høretelefoner med fed lyd og cool design, der skriger rock’n’roll. Her kan du vise din omverden, at du har de musikalske ikoner helt inde på rygmarven.

Monitor signalerer rock’n’roll helt ned i de mindste detaljer. Det hvide Marshall-logo og den nuprede sorte overflade på ørestykkerne er taget lige fra de legendariske Marshall guitarforstærkere. Venstre/højre-markeringerne og hængslerne er i rå messing, og det spiralsnoede kabel med messingstik er også taget lige ud af rockens ABC.

Sammenklappelig og brugervenlig

Monitor kan klappes helt sammen, så den er nem at have med på farten, f.eks. i rygsækken. Du får indgang til kablet i begge ørestykker, så du kan placere din musikafspiller, præcis som du vil. Hvis du vil dele musikken med en ven, kan han/hun tilslutte sin egen hovedtelefon i den ubrugte indgang.

Som noget helt specielt kan du tilpasse lyden til din egen smag med Marshalls F.T.F.-system. Som standard er Monitor monteret med et lille filtindlæg bag de magnetiske ørepuder. Indlægget giver lyden en varm og tilbagelænet klang, som klæder mange slags musik. Hvis du hellere vil have maksimalt hul igennem med masser af detaljer og dynamik, piller du bare indlæggene ud. Du bestemmer selv – og det tager kun et øjeblik at skifte tilbage igen.

Marshall – rockens symbol

Marshall er næsten synonym med den helt fede rocklyd, og der er næppe en eneste seriøs rockguitarist, som ikke ejer – eller har ejet – minimum et par Marshall-forstærkere. Listen over Marshall-brugere er næsten endeløs og inkluderer legendariske navne som Led Zeppelin, ZZ Top, AC/DC, Iron Maiden og sidst, men ikke mindst Jimi Hendrix.

OBS: Marshall Monitor har en mikrofon/kontrol på kablet, som kan fungere sammen med nogle smartphones (iOS/Android). Du er velkommen til at komme ind i butikken og afprøve, om kontrollen virker med netop din smartphone.

Marshall Monitor fås i sort finish.

Tekniske specifikationer

FarveSort
Vægt (kg)0,68
Højde emballage (cm)16
Længde emballage (cm)12,5
Vægt emballage (kg)0,68
Bredde emballage (cm)16