Gå til indhold
Marshall
Trådløst headset

Marshall Major III Voice

1.290,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Trådløse on-ear høretelefoner med rock’n’roll-attitude, fed lyd og op til imponerende 60 timers spilletid. Lækker komfort og sammenklappeligt design.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Marshall Major III Voice – trådløse on-ear høretelefoner med rock’n’roll-design, fed lyd, lækker komfort og Google stemmestyring

 • Op til 60 timers batteritid
 • Nem aktivering af stemmestyring (Google Assistant)
 • Ikonisk rock’n’roll design
 • Trådløs signaloverførsel via Bluetooth (kabel medfølger også)
 • Kontroller til musik, lydstyrke og opkald på ørekop
Major III Voice er trådløse on-ear høretelefoner med rock’n’roll attitude og nem aktivering af Google Assistant-stemmestyring. Du får fed lyd, god komfort og hele 60 timers spilletid, så du kan have dem med på farten i dagevis uden at lade dem op.

Major III Voice er lækkert designet med det ikoniske Marshall-logo på siderne og ørekopper i samme vinylmateriale som de legendariske Marshall-forstærkere. Formen minder om de tidligere Major-generationer, som du med sikkerhed ser nogle stykker af på en tur gennem strøget. I denne generation er ørepuderne blevet ekstra tykke og lækre, så du får bedre komfort end nogensinde. Når du skal ud af døren, kan du klappe Major III Voice sammen, så de passer lige ned i rygsækken.

Major III Voice er forberedt til Google Assistant-stemmestyring, så du kan betjene en række grundlæggende funktioner som f.eks. lydstyrke op/ned og play/pause/skip. Du kan også bruge stemmestyring til at lave aftaler, få læst dine beskeder højt eller finde vej.

60 timers batteri til musik i dagevis
Batteritiden på Major III Voice er op til imponerende 60 timer. Løber batterierne alligevel tør for strøm, kan du stadig lytte til musik via det medfølgende minijack-kabel som med normale passive høretelefoner.

Du kan også styre musik, lydstyrke og opkald direkte fra kontrolknappen på ørekoppen eller på den indbyggede kontrol i kablet. Bluetooth-signalet understøtter aptX, så du får den bedst mulige trådløse lydkvalitet.

Marshall Major III Voice fås i sort finish. USB-ladekabel og lydkabel medfølger.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Imponerende 60 timers spilletid
 • Nem aktivering af  Google Assistant-stemmestyring*
 • Trykknap-betjening på høretelefonerne (musik, opkald, lydstyrke og stemmestyring)
 • Kan også bruges via kabel uden batteristrøm
 • Sammenklappeligt design

Begrænsninger

 • Nogle alternative modeller har endnu bedre lyd og/eller noise cancelling (ANC)

Tekniske specifikationer

Frekvensområde20-22.000 Hz
Følsomhed97 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionLukket
BluetoothJa
Bluetooth teknologiaptX
Enhed størrelse40 mm