Gå til indhold
Marshall
Høretelefoner

Marshall Major II

399,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Navnet Marshall skriger rock’n’roll, så langt øjet og øret rækker. Her kan du bære oplevelsen på dit eget hoved. Aftageligt kabel med mic/kontrol.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Marshall Major II – lukket hovedtelefon med rock-feeling og smartphone-kontrol

  • Ikonisk design
  • Flot lydkvalitet til pengene
  • Aftageligt kabel med smartphone-kontrol
  • Høj bærekomfort
  • Sammenklappeligt design
Marshall Major II er en lukket hovedtelefon med fed lyd og det mest cool design, du næsten kan forestille dig. Marshall er næsten synonym med den helt fede rocklyd, og der er næppe en eneste seriøs rockguitarist, som ikke ejer – eller har ejet – minimum et par Marshall-forstærkere. Listen over Marshall-brugere er næsten endeløs og inkluderer legendariske navne som Led Zeppelin, ZZ Top, AC/DC, Iron Maiden og sidst, men ikke mindst Jimi Hendrix.

Med et sæt Marshall Major II på hovedet fortæller du dine omgivelser, at du deler respekten og beundringen for dette rock-ikon. Ørestykkerne er designet som en mini-udgave af en Marshall-forstærker, og stoffet foran enhederne afspejler frontstoffet på forstærkerne. På hovedbøjlen er brugt den samme vinyl som på forstærkerne, og som prikken over i'et er kablet designet som et klassisk guitar-spiralkabel, inkl. fjernkontrol/mikrofon til smartphone/tablet på kablet.*

Brug den på anlægget – og klap den sammen på farten
Marshall Major II giver dig selvfølgelig en fin lydkvalitet, og med det lukkede design kan du nyde din musik uden at blive forstyrret af omgivelserne. Kablet er aftageligt, og der er indgang i hver ørekop, så du selv bestemmer til hvilken side, du bærer dit udstyr. Den overskydende indgang kan bruges til at tilslutte endnu et sæt hovedtelefoner, så du kan dele musikken med en ven.

Hvis du mod forventning skulle føle trang til en pause i musiklytningen, kan du lynhurtigt klappe hovedtelefonen sammen og putte den i rygsækken. Major II er ikke bare et stilikon – den er også en strålende rejsemakker, som følger dig i tykt og tyndt.

Marshall Major II fås i sort finish.

* Major II har mikrofon/kontrol på kablet, som kan fungere sammen med nogle smartphones (iOS/Android). Du er velkommen til at komme ind i butikken og afprøve, om kontrollen virker med netop din smartphone.

Tilbehør til Marshall Major II

Tekniske specifikationer

FarveSort
FarvebeskrivelseSort
Vægt (kg)0,4
Højde emballage (cm)8
Længde emballage (cm)16
Vægt emballage (kg)0,4
Bredde emballage (cm)16