Gå til indhold
Marshall Acton II Voice Trådløs højtaler med Bluetooth

MarshallActon II VoiceTrådløs højtaler med Bluetooth

Kompakt trådløs smarthøjtaler med Bluetooth, fed lyd, god råstyrke og ikonisk Marshall-design. Inkl. Chromecast Audio og Google stemmestyring.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Marshall Acton II Voice – kompakt trådløs smarthøjtaler med Bluetooth, Chromecast Audio, Google stemmestyring og ikonisk rock’n’roll-design

Acton II Voice er en kompakt trådløs smarthøjtaler med Bluetooth, god råstyrke og ikonisk design inspireret af Marshalls legendariske guitarforstærkere. Her får du fed lyd og rock’n’roll for alle pengene – i en størrelse som du garanteret har plads til, uanset hvor småt du har indrettet dig.

Med indbygget wi-fi og Chromecast built-in kan du streame alverdens trådløse musik i høj kvalitet via din smartphone uden at dræne batteriet som med Bluetooth. Hvis du har flere højtalere med Chromecast built-in kan du endda lave dit helt eget trådløse system til musik i hele hjemmet.

Acton II Voice har indbygget Google Assistant-stemmestyring på dansk, så du kan betjene en række grundlæggende funktioner som f.eks. lydstyrke op/ned og play/pause/skip. Du kan også bruge Acton II Voice til at betjene resten af din elektronik, der virker med stemmestyring. Her får du samtidig lyd på et niveau, som ingen af de små smarthøjtalere fra Google kan præstere.

Masser af fed Marshall-attitude

Acton II Voice er taget direkte ud af Marshalls rock-univers. Du får samme vinyl-finish som på Marshall-guitarforstærkere og lækre detaljer i messing, som det ikoniske logo på forsiden, knapperne og skinnen nederst, hvor året for Marhalls grundlæggelse er indgraveret – 1962. Som en ekstra lækker detalje, er lydstyrken markeret med rødt lys rundt om knapperne, så du nemt kan justere den i svag belysning.

Acton II Voice er god til både musiklytningen på værelset og når vennerne kommer forbi. Du kan tilpasse lyden på to bass/treble-knapper på højtaleren eller via den tilhørende app med equalizer. Du har også tænd/sluk-funktion, så du kan bruge din smartphone som fjernbetjening.

Marshall Acton II fås i sort finish. Strømkabel medfølger.

Flere billeder af Marshall Acton II Voice

Marshall Acton II Voice Trådløs højtaler med Bluetooth

Highlights

 • Stemmestyring med Google Assistant (indbygget)
 • Wi-fi streaming med indbygget Chromecast Audio
 • Kompakt ikonisk rock’n’roll design
 • Lækkert udført med detaljer i messing
 • Fed lyd og god råstyrke til et mindre rum
Torben G. Sørensen
Kolding
99 butikkerFind nærmeste butik
Torben G. Sørensen

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Stemmestyring med Google Assistant (indbygget)
 • Wi-fi streaming med indbygget Chromecast Audio
 • Fed lyd for en kompakt Bluetooth-højtaler
 • Ikonisk rock’n’roll design
 • Lækkert udført med detaljer i messing
 • Nem og fleksibel i opsætning og daglig brug
 • Trådløs kontrol via smartphone, tablet og PC/Mac

Videoer om Marshall Acton II Voice

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-3dB)50-20.000 Hz