HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Har du gemt vores gamle kataloger? - aflever dem i din lokale HiFi Klubben og vind en Bluesound NODE 2i

Vi har lavet rigtig mange HiFi-kataloger og AudioViser gennem de sidste 40 år. Har du gemt nogle af dem? Synes du, at det er spændende at læse i dem og tænke tilbage på hi-fi i gamle dage? Det gør vi! I år hylder vi den store lyd – både før og nu.

Derfor ville det være fedt, hvis du vil donere dine gamle hi-fi-minder til os, så de kan få nyt liv. Som tak giver vi dig muligheden for at deltage i konkurrencen om en Bluesound NODE 2i musikstreamer til en værdi af 3.999,-

Alt du skal gøre er at aflevere katalogerne i din lokale HiFi Klubben. Hvert katalog du afleverer tæller som ét lod i konkurrencen. Det betyder, at hvis du afleverer 30 kataloger, så har du 30 lodder med i konkurrencen osv.

Kan du ikke nænne at skille dig af med dine gamle hi-fi-minder? Det er helt i orden! Kom endelig forbi din lokale HiFi Klubben alligevel og vis os din samling. Vi vil altid gerne drikke en kop kaffe og snakke om hi-fi, både nyt og gammelt!

Når du deltager i konkurrencen bliver du automatisk en del af HiFi Klubbens kundeklub og skrevet op til vores nyhedsbrev.

Vinderen bliver trukket den 2. marts 2020, og får direkte besked.

HiFiDay_bund-banner_DK.jpg