HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

HiFi Scenen Talks - Adrian Utley & Will Gregory

Lyd og levende billeder - artist talk & listening session

Mere præcist end noget sprog kan musikken fremkalde specifikke følelser, stemninger eller forstærke fortælleforløbet i film og computerspil. Musikken er det mest direkte, instinktive og universelle kommunikationsmiddel. Mød musikerne bag nogle af tidens største film- og spiludgivelser.

Adrian Utley & Will Gregory

I forbindelse med 90-års jubilæet for Carl Th. Dreyers mesterværk ”Jeanne D’Arcs lidelse og død” arrangerer HiFi Klubben en særlig udgave af HiFi Scenen med de to Bristol-legender Adrian Utley fra Portishead og Will Gregory fra Goldfrapp, der sammen har genoplivet Carl Th. Dreyers ikoniske stumfilmsklassiker med et filmscore.

Bliv klogere på, hvordan man skaber et vellykket soundtrack, når Adrian Utley og Will Gregory taler om skabelsen af lydsiden til ”Jeanne D’Arcs lidelse og død”, tilsat nostalgiske anekdoter fra deres musikalske baggrund i Bristol.

Arrangementets overordnede tema er musik og levende billeder, og publikum møder her Portisheads Adrian Utley og producerlegenden Will Gregory i samtale med Pernille Rosendahl og Christina Rosendahl om deres musikalske baggrund, og deres arbejde med at skabe lyd til levende billeder. Undervejs bliver publikum inviteret ind i Will og Adrians magiske univers med lyd- og filmklip fra deres arbejde.

HIFI SCENEN MED ADRIAN UTLEY OG WILL GREGORY Tirsdag 30. oktober kl. 17:00 Dørene åbner kl. 16:00

Rytmisk Musikkonservatorium Leo Mathisens Vej 1 1437 København K

Gratis billetter til arrangementet kan hentes her (2 billetter per person).

HiFi Scenen med Adrian Utley og Will Gregory bliver præsenteret i samarbejde med artFREQ, Rytmisk Musikkonservatorium, Dansk Filminstitut, DR, SNYK og VOLUME.

Få desuden en enestående oplevelse når det anmelderroste soundtrack bliver fremført live med korensemblet Ars Nova d. 31/10 i DR Koncerthuset, dirigeret af Charles Hazlewood. Billetter til koncerten i DR Koncerthuset kan købes her. 

 

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her