HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Spar 20% på DALI ZENSOR og surround

Lige nu sparer du hele 20% på højtalere i DALI ZENSOR-serien. Tilbuddene gælder til og med den 14. oktober.

Spar 20% på hele den vellydende DALI ZENSOR-serie med kompakte og gulvstående højtalere til alt fra musik på værelset til stor lyd i stuen. Du kan fx spare 20% på et lækkert ZENSOR-surroundsystem, sammen med en bomstærk 12” subwoofer. Så er du klar til at nyde virkelig fed film- og gaminglyd i din hjemmebio.

Tilbuddene gælder til og med 14. oktober. Og husk: I HiFi Klubben kan du lytte, før du køber!

Vi tror du vil kunne lide mere end bare denne side

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her