HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Gaming-Headset

din uundværlige makker til spil

Et gaming-headset er bygget til timelange sessions foran skærmen. Komforten er i top, og du bliver effektivt isoleret fra omgivelserne, så du kan koncentrere dig om at vinde dit spil. Indbygget mikrofon gør det nemt at kommunikere med dine medspillere.

Nogle avancerede headsets kan give dig surround-fornemmelse, så du får en udvidet rumfornemmelse. Det lyder fedt, og i nogle spil giver det dig også en ekstra fordel, fordi du for eksempel kan lokalisere modstandere, der sniger sig ind på dig bagfra.

Arctis 5 fra SteelSeries er et smart og prisvenligt headset, som får dig godt i gang med gaming. Vil du have maksimal komfort til selv de længste sessioner, er GAME ONE fra Sennheiser et godt bud. Og vil du have et trådløst headset med virkelig fed lyd – inklusive surround – er det værd at kigge på den lækre Arctis Pro Wireless fra SteelSeries. Så vil ingen være i tvivl om, at du tager din gaming seriøst!