HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Fed lyd til gaming

Vil du have de helt store oplevelser med gaming? Så spil i surround sound eller på et godt anlæg.

De bedste spil har i dag lige så god lyd som de største biograffilm. Med et godt anlæg kan du mærke lyden i hele kroppen, så du får en meget større oplevelse. Surround placerer dig lige i midten af det hele og giver dig også en fordel i spillet, fordi du kan høre præcis, hvor lydene kommer fra.

Skal det være så nemt og diskret som muligt, kan du vælge en TV-soundbar, enten alene eller sammen med en trådløs subwoofer og trådløse baghøjttalere. Så får du stor lyd uden samtidig at få et stort anlæg ind i stuen.

 

Fuld surround til gaming

 

 

Smart lyd til gaming

 

Vil du spille med høretelefoner? Se vores gaming headsets her