HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

AudioQuest SLiP 14/4 DB Højttalerkabel

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /Meter
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
AudioQuest SLiP 14/4 DB Højttalerkabel

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} Meter

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

SLiP 14/4 DB er et glat og fleksibelt højttalerkabel, som er særdeles velegnet til installationsbrug og samtidig har fine lydmæssige kvaliteter. Med fire ledere kan du kombinere til mange forskellige behov. Fås i løbende meter. 

AudioQuest SLiP 14/4 DB – 4-leder højttalerkabel perfekt til installationsbrug

  • Glat og fleksibelt – nemt at trække gennem rør
  • Mange kombinationsmuligheder i installationer
  • 4 semi-massive 14 AWG ledere (2,08 mm2) i ultrarent LGC (Long-Grain Copper)
  • Relativt kompakt
  • Sælges i løbende meter til valgfri terminering
  • Sikkerhedscertificering: Overholder brandkravene til NEC CL3 og CEC FT4

AudioQuest SLiP 14/4 DB– 4-leder højttalerkabel perfekt til installationsbrug
SLiP 14/4 DB er et glat og fleksibelt højttalerkabel, som er særdeles velegnet til installationsbrug og samtidig har fine lydmæssige kvaliteter. Det er nemt at trække igennem rør, og med fire ledere har du mange muligheder for at kombinere til dit specifikke behov, også hvis du bruger det som normalt højttalerkabel.

Du kan for eksempel bruge SLiP 14/4 DB til bi-wiring, eller du kan kombinere lederne til et kraftigt 2 x 4,16 mm2 kabel. Dette kan være en fordel ved meget lange kabeltræk, hvor du har god brug for det ekstra kobber til at kompensere for signaltab.

Et andet scenarie kunne være, hvis du har en effektforstærker i et separat teknikrum og lofthøjttalere i flere rum. I så fald kan du trække ét kabel hele vejen fra forstærker til det første rum, og så ganske simpelt splitte kablet op på de sidste meter.

Ledere i ultrarent LGC-kobber
Lederne i SLiP 14/4 DB er udført i ultrarent LGC (Long-Grain Copper). For at gøre kablet mere fleksibelt har AudioQuest valgt at bruge et antal tyndere enkeltledere (Semi-Solid Concentric Packed) i stedet for én massiv leder, som er deres normale princip til minimering af forvrængning. Lederne er dog stadig væsentlig kraftigere end i deciderede multicore-kabler.

AudioQuest SLiP 14/4 DB sælges i løbende meter.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tilbehør

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning