Gå til indhold
Jabra
Trådløse in-ear høretelefoner (Sæt)

Jabra Elite Active 75t Wireless Charging

1.599,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Nyd din sport og træning med fuld trådløs frihed, ANC og fed lyd lige i øregangen. De klarer vind og vejr og ladeetuiet kan oplades trådløst.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Jabra Elite Active 75t Wireless Charging – lækre, robuste og velspillende True Wireless in-ear høretelefoner med ANC til sport og træning med trådløs opladning

 • Meget velegnet til sport og træning
 • Noise Cancelling / ANC og god passiv støjdæmpning
 • Støvbeskyttet og vandtæt (IP57)
 • Fremragende pasform
 • 7,5 timers spilletid (28 timer med ladeetui)
 • Smart ladeetui med trådløs opladning (ladeplade købes separat)

Elite Active 75t WLC er smarte True Wireless høretelefoner, som er perfekt designet til en aktiv livsstil med sport og træning. De klarer næsten alt, hvad du kan finde på at udsætte dem for af vand, sved og støv, i hvert fald så længe du ikke tilbringer flere timer på bunden af en pool.

Pasformen med de nyudviklede gummiørestykker er uovertruffen, og når først propperne sidder rigtigt i din øregang, får du en imponerende lydkvalitet med dyb og lækker bas, samtidig med at du er effektivt isoleret imod støj fra omgivelserne med noise cancellation (ANC).

Du kan oplade etuiet trådløst via en valgfri Qi-oplader, som du måske allerede har liggende til din telefon. Ellers kan den købes separat for små penge. Bare læg etuiet oven på opladningspladen – så tanker du strøm på batteriet helt automatisk. Du kan også lade via det medfølgende USB-kabel, hvis du foretrækker det.

Fed musik dagen lang

Du kan høre musik i op til 7,5 timer på en opladning, og via det medfølgende ladeetui kan du tanke strøm til yderligere 20,5 timer. Løber du alligevel tør for strøm, kan du med 15 minutters hurtigopladning få 60 minutters batteritid. Etuiet fylder næsten ingenting, så du kan nemt have det med i lommen. Her har du virkelig et par komfortable og diskrete høretelefoner, du kan bruge hele dagen.

Jabra Elite Active 75t WLC fås med finish i Grey (mørk grå). Ørestykker i forskellige størrelser, ladeetui og USB-C-ladekabel medfølger.

Skræddersy din lyd

Når du går en tur i byen eller er ude at handle, kan det være rart, at kunne høre omgivelserne bedre. Her kan du aktivere HearThrough-funktionen, der lukker baggrundsstøj igennem via fire indbyggede mikrofoner. Du kan tilpasse HearThrough-funktionen i den tilhørende Jabra Sound+ app, hvor du også kan indstille lydbilledet på en equalizer, så det passer præcist til din smag.  

Med Jabra Sound+ appen kan du også optimere lyden til netop dine ører. Jabra MySound-systemet udmåler og korrigerer lyden, så den passer perfekt til responsen fra netop dit øre, så du får lyden ind i dine øre som den oprindeligt var tænkt.

Lynhurtig Bluetooth og nem betjening

Det trådløse signal er lynhurtigt og stabilt, så lyden ikke hakker. Du kan for eksempel sagtens bruge Elite Active 75t WLC, når du ser film på din PC/Mac, hvor trådløse høretelefoner ellers ofte kommer til kort.

Elite Active 75t WLC kan kobles til to Bluetooth-enheder samtidig, så du lynhurtigt kan skifte fra det ene apparat til det andet, for eksempel hvis telefonen ringer, mens du er i gang med at se film på din tablet.

Med et enkelt tryk på ørepropperne kan du indstille lydstyrke, vælge musik eller tage imod opkald. Du kan også aktivere stemmestyring til at lave aftaler, læse dine beskeder højt eller finde vej. Ligegyldigt om du bruger Amazon Alexa, Siri, Google Assistant eller andre. 

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Smart ladeetui med Trådløs opladning (ladeplade købes separat)
 • Meget velegnet til sport og træning
 • Støvbeskyttet og vandtæt (IP57)
 • Suveræn pasform og Noise Cancelling / ANC med god passiv støjdæmpning
 • 7,5 timers spilletid (28 timer med ladeetui)
 • Understøtter Apple AAC Bluetooth
 • 4 indbyggede mikrofoner til telefonopkald i høj kvalitet
 • Nem aktivering af din foretrukne stemmeassistent på telefonen
 • Trykknap-betjening på høretelefonerne (musik, opkald, HearThrough og stemmestyring)
 • Hurtigopladning (cirka 60 minutter på 15 minutters opladning)

Begrænsninger

 • Ikke indbygget pulsmåler og VO2 max monitor
 • Ikke aptX Bluetooth

Tilbehør til Jabra Elite Active 75t Wireless Charging

Tekniske specifikationer

Frekvensområde20-20.000 Hz
MikrofonJa
BluetoothJa
Bluetooth type5
Afspilning via USBNej

Anbefalede produkter

A-3
Trådløse in-ear høretelefoner
1.699,- / Sæt