Gå til indhold
799,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Trådløse in-ear høretelefoner med høj komfort, god lyd og 9 timers batteri. De har et ergonomisk design og kan modstå sved og støv.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Jabra Elite Active 45e – trådløse in-ear Bluetooth-høretelefoner til sport med 9 timers batteri

Elite Active 45e er trådløse in-ear høretelefoner til musik, opkald og sport, der kan modstå sved og støv. Nyd 9 timers musik på de længste løbeture og de svedigste dage i træningscenteret.

Elite Active 45e har et ergonomisk design med fleksible ørekroge, der kan formes efter dit øre og bløde ørefinner, der sikre optimal pasform og komfort. Det indbyrdes kabel har ekstra vægt og er stift, så det ikke svinger ukontrolleret rundt, når du dyrker sport.

Ørepropperne sidder godt til i ørene, men lyden fra dine omgivelser passerer stadig igennem. Det betyder, at du kan færdes sikkert i trafikken, når du løber. Knapperne på Elite Active 45e er nemme at bruge, selv når du træner, og du kan aktivere stemmestyring med et enkelt tryk.

Med op til 9 timers batteritid kan du klare de fleste udfordringer, og hvis det alligevel skulle knibe, kan du på kun 15 minutter tanke strøm til en ekstra times musik.

Elite Active 45e fås i sort, grøn eller blå finish. Ørestykker i forskellige størrelser, mikro USB-kabel og etui til tilbehør medfølger.

Simpel i brug og nem opsætning
Elite Active 45e har indbygget smartphone kontrol på ørepropperne til lydstyrke, musik, opkald og stemmestyring. Det betyder, at du slipper for at tage høretelefonerne af, når du besvarer opkald, og kan skifte musik direkte på ørepropperne.

Du kan koble Elite Active 45e trådløst til to Bluetooth-enheder samtidig, så du lynhurtigt kan skifte fra det ene apparat til det andet, for eksempel hvis telefonen ringer, mens du er i gang med at se film på din tablet.

I Jabra Sound+ appen kan du lave personlige indstillinger for eksempel vælge din stemmeassistent, fintune høretelefonernes equalizerindstillinger, se dit batteriforbrug og meget mere.

Tekniske specifikationer

FarveBlå
FarvebeskrivelseNavy
Vægt (kg)0,15
Højde emballage (cm)19
Længde emballage (cm)13
Vægt emballage (kg)0,16
Bredde emballage (cm)6