Gå til indhold
790,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Nyd fuldkommen trådløs frihed med lyd og opkald i topklasse. Lynhurtigt Bluetooth-signal, sikker pasform og robusthed til vind og vejr.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Jabra Elite 65t – True Wireless høretelefon med lynhurtigt Bluetooth signal og fremragende lydkvalitet

  • 5 timers spilletid (opladningsæske med ekstra 10 timer)
  • Lynhurtigt Bluetooth signal
  • Betjening på høretelefon (musik, opkald, hear-through og stemmekontrol)
  • Sikker og ergonomisk pasform
  • Støvbeskyttet og vandtæt (IP55-certificeret)*
Elite 65t giver fuldkommen trådløs frihed med fremragende lyd- og opkaldskvalitet for en True Wireless høretelefon. Den er superdiskret, klarer vind og vejr, og holder overraskende længe på strømmen.

Elite 65t giver dig et klart lydbillede med god bas. Når du først har valgt de rette ørepropper lukker den godt af for baggrunden, så du også har god lyd på toget eller i andre støjende omgivelser. Det trådløse signal er lynhurtigt og stabilt, så lyden ikke hakker eller går ud af sync. Du kan for eksempel sagtens bruge Elite 65t, når du ser film på din PC/Mac, hvor trådløse høretelefoner ellers ofte kommer til kort.

Du kan høre musik i op til 15 timer uden at sætte Elite 65t til et stik. Selve høretelefonen kan spille i 5 timer på en opladning, og kan oplades i etuiet med yderligere 10 timer, hver gang du ikke har musik i ørerne. Etuiet er relativt slankt og kan nemt tages med i en inderlomme.

Jabra Elite 65t fås i sølv, kobber og guld finish. Etui, USB-ladekabel og 3 sæt EarGels medfølger.
Skræddersy din lyd
Når du går en tur i byen eller er ude at handle, kan det være rart, at kunne høre omgivelserne bedre. Her kan du aktivere hear-trough funktionen, der lukker baggrundslyd igennem via fire indbyggede mikrofoner. Du kan tilpasse hear-through-funktionen i den tilhørende Jabra Sound+ app, hvor du også kan indstille lydbilledet på en equalizer, så den passer allerbedst til dig.

Tilbehør til Jabra Elite 65t

Tekniske specifikationer

Frekvensområde20-20.000 Hz
Følsomhed103 dB
MikrofonJa
Bluetooth versionJa - 5 ( A2DP )