Gå til indhold

Den ultimative lydkomfort

DALI IO
GO WITH MUSIC

DALI IO-4 og IO-6 er trådløse, genopladelige hi-fi høretelefoner i den absolutte topklasse. Begge modeller er over-ear med et closed-back design, som er udviklet til at levere lyd i ekstrem høj kvalitet.

TAG DEN FANTASTISKE DALI LYD MED DIG OVERALT

DALI IO høretelefoner er den perfekte rejsekammerat. Vi tilbringer mere og mere tid på farten – pendler til og fra arbejde og rejser rundt om i verden. Denne rejsetid bør udnyttes til ting vi elsker. Derfor er IO perfekt til at lytte musik eller se film.

DALI IO er perfekt for alle øjeblikkene på farten i dit liv.

DALI IO-6 adskiller sig fra IO-4, idet den tilbyder active noise cancellation (ANC) samtidig med ”transparency”, som lader lyd og støj fra omverdenen trænge igennem, når det behøves. Men ved at give afkald på ANC kan DALO IO-4 levere en enestående lang batteritid – op til 60 timer på én opladning!

DALI IO – Best in class batteritid, komfort og lydoplevelse

ÆGTE DALI LYD

Med DALI IO hovedtelefoner får du fuldt udbytte af DALIs mere end 35 år lange erfaring med udvikling af ægte HiFi lyd. DALI udvikler nogle af markedet fineste HiFi højttalere, og denne erfaring og know-how er bragt direkte ind i udviklingen af disse fantastiske høretelefoner. DALI IO er designet og udviklet efter samme principper som DALIs traditionelle højttalere. Målet er altid at skabe den mest naturlige og autentiske lyd mulig – og genskabe musikken præcis som kunstneren indspillede den.

DALI IO hovedtelefoner drager fordel af de specialudviklede Free Edge-drivere på hele 50 mm. De er konstrueret med papirmembran, low-loss kantophæng og optimeret svingspole i magnetsystemet ligesom DALIs højtalere i fuld størrelse. Derudover udnyttes det optimerede neodymium magnetsystem til fulde. Det kræver verdens stærkeste magnettype for at opnå den lave lydforvrængning, minimale farvning og præcise dynamik gennem hele frekvensområdet som DALI IO har. DALI IO hovedtelefoner er ægte HiFi højttalere, bare i miniformat.

Den store diameter sikrer lineær afvikling med minimum kompression. Sammen med de velkontrollerede papirfiber cones betyder dette, at selv de mest diskrete og små detaljer i musikken fremstår krystalklare. Dermed får du den fordel at musikken eller filmen aldrig bliver trættende at lytte til, selv efter timevis af brug.

KOMFORT OG EKSTREM BATTERITID

Lang batteritid er et vigtigt element i høretelefoner. Det giver frihed fra at bekymre sig om at løbe tør for strøm på det forkerte tidspunkt. DALI IO-4 og IO-6 har en meget høj kapacitet (1.100mAh) og højkvalitets li-ion batteri. Dette sikrer IO-6 30 timers batteritid med ANC og Bluetooth aktiveret, hvilket er næsten uhørt lang tid. IO-4 sprænger nærmest skalaen og redefinerer batteritid for trådløse høretelefoner med op 60 timer. Det er nok til at gå flere dage mellem opladninger.

DALI IO hovedtelefoner er designet med fokus på daglig brug og er testet til at modstå de fleste udfordringer. De er IP53 certificerede, og ørekopperne kan rotere 90 grader i begge retninger for at kunne foldes flat ved opbevaring eller hænge komfortabelt om nakken.

Ørekopperne på DALI IO er lavet af memory foam, som naturligt former sig efter hovedets form og dermed skaber den bedst mulige forsegling, som er vigtig for at sikre en ensartet akustisk oplevelse. Koppernes bløde syntetiske læder er specialudvalgt for maksimal komfort og holdbarhed.

DALI IO er skabt for lang lytteglæde med et komfortabelt og holdbart design, som leverer en naturlig og gennemsigtig lyd for selv den mest krævende film- eller musikelsker.

DALI IO-4 Trådløst headset
DALI IO-4
Trådløst headset
2.199,- / stk
DALI IO-6 Trådløst headset
DALI IO-6
Trådløst headset
2.999,- / stk