Gå til indhold
1.999,-stk
Caramel White

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Her får du trådløs lydkvalitet, som vil give dig lyst til at høre al din musik påny. Et ægte hi-fi produkt skabt til et liv på farten. Inkl. ANC.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

DALI IO-6 – trådløse over-ear høretelefoner med fremragende hi-fi-lyd, Bluetooth, Noise Cancelling (ANC), høj komfort og lækker finish

 • Fremragende lydkvalitet
 • Noise Cancelling (ANC)
 • Eksklusivt, komfortabelt og solidt design
 • Højkvalitets Bluetooth inkl. AAC og aptX HD
 • Kan også spille via kabel (både USB og minijack)

DALI IO-6 er eksklusive og komfortable over-ear Bluetooth hi-fi-høretelefoner med suveræn lydkvalitet og noise cancelling (ANC). De er designet helt fra bunden af den danske højtalerspecialist DALI, og derfor virker det helt naturligt, at de indbyggede drivere er skabt som rigtige højtalerenheder, blot i miniformat.

Med IO-6 får du en bærbar musikoplevelse, som du tidligere kun kunne opnå med et kabel hjemme ved anlægget. Lyden er imponerende tredimensionel, spækket med detaljer og med en følelse af at være til stede i et rigtigt lytterum med rigtige højtalere. Noget helt andet end de fleste andre høretelefoner, som bare spiller ’inde i hovedet’ og tilføjer et kunstigt basboost, som får alting til at lyde mere eller mindre ens.

Store musikoplevelser i dagevis

Batteritiden på IO-6 er op til 30 timer med Bluetooth og ANC aktivt. Automatisk standby sørger for, at høretelefonerne ikke dræner sig selv i tasken, hvis du skulle glemme at slukke for dem. Med aktiv ANC slukkes først efter 8 timer, så du kan bruge høretelefonerne som støjreduktion i fly, selv uden signal (for eksempel mens du sover).

Løber batterierne alligevel tør for strøm, kan du stadig lytte i høj kvalitet via det medfølgende minijack-kabel som med normale passive høretelefoner. Med den fremragende bærekomfort oveni kan du roligt rydde mange timer i kalenderen. Du får nemlig lyst til at genhøre alle dine favoritter fra ende til anden!

DALI IO-6 fås i sort (Iron Black), hvid (Chalk White), grøn (Army Green) eller brun/hvid (Caramel White). Specialdesignet transportetui med DALI-logo medfølger.

Høj komfort og uforstyrret nydelse med ANC

IO-6 er en lukket konstruktion med bløde, omsluttende ørepuder i memoryskum og blødt kunstlæder. Dette lægger i sig selv en stor dæmper på støjen fra dine omgivelser, og betjeningen går som en leg med den store multifunktionsplade og lettilgængelige knapper på den ene ørekop.

Hvis du lige har brug for at høre trafikken eller andet, så kan du med et enkelt tryk skifte til Transparency Mode, som slipper omverdenen igennem. Og ellers skal ANC-funktionen nok sørge for at dæmpe al uvedkommende støj. Med Clear Voice Capture (CVC) kan du også føre telefonsamtaler i imponerende klar kvalitet.

Optimal hi-fi-lyd under alle forhold – med eller uden strøm

Bluetooth-funktionen på IO-6 understøtter aptX, aptX HD og Apple AAC, så du kan opnå dagens bedste Bluetooth-lydkvalitet, uanset hvilken telefon eller trådløs musikafspiller du bruger. Hvis du vil spare på batteriet, kan du bruge det medfølgende minijack-kabel og stadig nyde kvaliteterne i den indbyggede forstærker.

Løber du helt tør for strøm, kan IO-6 stadig spille musik i overbevisende hi-fi kvalitet via kabel, fuldstændig som traditionelle passive høretelefoner, der er bygget til at blive brugt hjemme ved anlægget. Et bevis på, at den grundlæggende konstruktion og komponentkvaliteten er af meget høj klasse. Prøv bare at sammenligne med konkurrenterne, hvor de fleste lyder af pap – eller bliver helt tavse – hvis du tager strømmen fra dem.

Du kan også koble IO-6 til din computer via det medfølgende USB-kabel og nyde ukomprimeret digital lyd i fuld CD-kvalitet. En lækker detalje, som kan gøre din togrejse eller arbejdstiden på kontoret til en audiofil oase af vellyd. Her vrider du de allersidste dråber af hi-fi kvalitet ud af IO-6, uden at du er nødt til at investere i en separat D/A-konverter som med mange andre høretelefoner. Nogle Android-telefoner kan også spille direkte til IO-6 via USB – kom gerne ind i butikken og prøv.

Bygget som en højtaler – lyder som en højtaler

De eksklusive Free Edge-drivere på hele 50 mm er konstrueret med papirmembran, low-loss kantophæng og optimeret svingspole i magnetsystemet ligesom DALIs højtalere i fuld størrelse. På samme måde er bagkammeret dæmpet efter alle kunstens regler med filt, mens gummidæmper og afstivninger sørger for at dæmpe eventuelle lydforringende vibrationer i kammeret.

DALI har hele vejen igennem fokuseret på at gøre den passive konstruktion så optimal som overhovedet muligt og kun bruge digital signalbehandling (DSP) til den sidste fintuning af lyden. I modsætning til mange andre producenter, som bruger billige komponenter og forsøger at rette op på dem med DSP bagefter. Selvom specifikationerne måske ligner hinanden på papiret, skal du ikke lytte i mange sekunder for at indse, at IO-6 har en meget større ’motor’ og spiller med et musikalsk overskud, som de færreste konkurrenter kommer i nærheden af.

Ørekopperne på IO-6 fungerer i praksis som rigtige højtalere, blot i miniformat. Fordi ’kabinetterne’ er så veldæmpede og gennemtænkte, får du en åben og luftig klang som fra en open-back model, men den lukkede konstruktion isolerer dig samtidig effektivt mod støj, uden at du får ulemper med i købet. Så bare nyd din musik så højt eller lavt, som du har lyst til – her forstyrrer du og dine omgivelser ikke hinanden med støj.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Fremragende hi-fi lydkvalitet både via Bluetooth, USB og minijack/passiv
 • Solidt og komfortabelt design
 • Brugervenlige betjeningsknapper på højre ørekop
 • Lang batteritid (op til 30 timer med Bluetooth og ANC aktiv)
 • Bluetooth 5.0 med AAC / aptX HD
 • Kan spille direkte fra computer i optimal digital kvalitet via USB
 • Opkald i høj kvalitet med CVC (Clear Voice Capture)
 • Nem aktivering af din personlige stemmestyrings-assistent (Google Assistant, Apple Siri m.fl.)
 • Auto-sluk
 • Drejbare ørekopper for nem transport
 • Specialdesignet transportetui medfølger
 • Fås i flere farver

Begrænsninger

 • Ikke dedikeret app til personlige brugerindstillinger
 • Ikke smart start/stop af musikafspilning
 • Nogle alternativer har mere avanceret ANC
 • Ikke fuldt sammenklappelig

Reviews

Videoer om DALI IO-6

Tilbehør til DALI IO-6

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOver-ear
Aktiv støjreduceringJa
Frekvensområde10-20000 Hz
MikrofonJa
Akustisk konstruktionLukket
Impedans passiv25 ohm
Bluetooth versionJa - 5 ( aptX, aptX HD, AAC )
Enhed størrelse50 mm
Afspilning via USBJa

Anmeldelser


4.9
24 anmeldelser
5
21
4
3
3
1
2
1
1
1

Anbefalede produkter