Gå til indhold

JUDEX
BESØGER HIFI KLUBBEN

Vi syntes, det kunne være sjovt at få et par friske øjne på vores hjemmebiograf. Derfor inviterede vi en ægte spilentusiast ind i en af vores butikker, så han kunne opleve, hvordan stor lyd giver meget bedre gaming. Gamerens navn er David AKA JudexGaming, han er 18 år og kommer fra Græsted.

Hvad spiller du normalt på (PC, konsol)? Og har du altid spillet på denne platform?

PC: Jeg spiller for det meste Minecraft men ofte spiller jeg også Rocket League og CS:GO. Konsol: Her spiller jeg ofte GTA eller Call of Duty.

Jeg spiller mest på pc da det er der jeg laver de fleste af mine videoer, men jeg vil sige at jeg har spillet konsol mange år før jeg fik min første computer.

Hvordan startede din interesse for gaming?

Jeg så mange gamere på Youtube og synes at de spil som de spillede så sjove ud. Derfor startede jeg på gaming og jeg har haft en interesse for det lige siden.

 

Hvad hedder din YouTube-kanal, og hvorfor startede du den?

Min Youtube kanal hedder "JudexGaming" og jeg startede fordi jeg synes det kunne være sjovt at gemme mine spil jeg spillede med mine venner i en form for arkiv så jeg kunne kigge tilbage på det senere. Det endte med at det blev en sjov hobby og jeg forbedrede mit indhold i takt med at folk faldt over min kanal.

 

Hvilket spil er du mest optaget af for tiden, og hvorfor?

Jeg er mest optage af Minecraft da det er det min kanal består af. Jeg er meget fascineret over at man stort set altid kan finde noget nyt at lave, da mulighederne er uendelige. Derudover er det også mega sjovt synes jeg.

 

Er der en scene fra et spil, som står særlig klart for dig?

Der er ikke en bestemt scene som står særligt klart for mig, men de helt gamle "Jak and Daxter" spil, udgør en stor del af min barndom. Scenerne og historien i de gamle spil er ikke nogen jeg glemmer.

Hvordan var oplevelsen af at spille i en hjemmebiograf?

Oplevelsen var det vildeste! Det var så fedt at opleve at sidde og game på en kæmpe skærm med de vildeste lydeffekter fra alle sider. Hvis man blev skudt bagfra kunne man høre lyden i nakken og det samme med bomber. Bassen var vild og oplevelsen var alt i alt fantastisk. Jeg kan helt klart anbefale at prøve det selv for det er en oplevelse som skal prøves!

Hvad var det mest spændende eller overraskende i lyd-demonstrationen?

Det som nok overraskede mig mest var at lyden spillede en meget større rolle end jeg nogensinde havde troet. Jeg følte at lyden pludselig blev et hjælpende element til gaming oplevelsen, og når man pludselig sidder med 360 graders surroundsound gør det spillet meget mere virkeligt. Det var helt vildt at få lov til at opleve.

Har du tidligere tænkt over, hvor meget lyden betyder for spiloplevelsen?

Jeg har før spillet counterstrike hvor det er super vigtigt at kunne identificere hvor skudene kommer fra, men derudover har jeg ikke tænkt over hvor meget lyd egentlig betyder for gaming. Det er nu gået op for mig at lyden faktisk er lige så vigtig som selve billedet man kigger på.

Hvad ville du tage med hjem, hvis du kunne vælge frit fra hylderne i HiFi Klubben?

Jeg ville nok tage hjemmebiografen med mig hjem! Den var for vild og det kunne være mega fedt at have den derhjemme og kunne game med sådan et setup hver dag.

Kunne du finde på at tage en flok venner med i HiFi Klubben, hvis der blev arrangeret gameraften i hjemmebiografen?

Det kunne jeg helt sikkert! Det var super sjovt at game i hjemmebiografen og jeg kunne helt klart godt finde på at gøre det igen hvis jeg fik muligheden.

Nævn 5 spil, som du ville elske at spille i en hjemmebiograf?

Uncharted, Call of Duty, Fifa, GTA og Undertale! De spil er mega fede!