Gå til indhold

DALI KATCH
Transportabel bluetooth højttaler

Den strømlinede og elegante KATCH kombinerer på smukkeste vis DALIs avancerede digitale teknologi og raffineret moderne design. Du vil blive forbavset over den rige og detaljerede lyd, som strømmer ud af denne kompakte batteridrevne højttaler.

DEL LYDEN DU ELSKER. HVORSOMHELST.

DALI KATCH er en transportabel, batteridrevet Bluetooth højttaler, som kan levere musikoplevelser i op til 24 timer uden opladning. Det betyder, at du kan tage dine musik med dig og dele den med venner og familie – når som helst, hvor som helst.

De specialudviklede drivere svøbt i et elegant afrundet aluminiumskabinet leverer et autentisk to-vejs audiosignal drevet af den indbyggede digitale forstærker.

Via Bluetooth har du mulighed for at nyde højkvalitets lyd gennem aptX, hvis dette er understøttet af din afspiller. DALI KATCH understøtter også analoge input via mini jackstik, så du kan spille via kabel, f.eks. hvis du gerne vil spare på batteriet i din telefon.

Lyt til din favoritmusik hvor som helst med DALI KATCHs kvalitetsdesign og elegante læderstrop.

   

MATCHER DIN LIVSSTIL

DALI KATCH leveres i en række farver, som gør, at den passer flot i enhver indretning. Dens integrerede læderstrop og stærke design gør den let at tage den med næsten hvor som helst.

Som transportabel højttaler bliver DALI KATCH brugt i mange forskellige situationer. For at sikre den bedst mulige lyd har den to lydprofiler. Den ene er optimeret til en lineær og mere neutral frekvensrespons, som passer til de fleste lyttesituationer. Den anden har tilføjet mere varme til lyden, som passer perfekt til større lokaler, eller når du bare gerne vil have en mere fyldig klang.

DALI KATCH er ikke bare en transportabel højttaler. Med dens smarte farver, enestående lyd og elegante design repræsenterer den et personligt udtryk. Den tilbyder den luksus, som er DALIs ægte lydoplevelse i et moderigtigt, kompakt og transportabelt ydre.