HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Black Friday Prisgaranti

Du kan trygt handle allerede i dag ->

Bowers & Wilkins PX7 Trådløse høretelefoner

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins PX7 Trådløse høretelefoner

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

PX7 er eksklusive, elegante og suverænt brugervenlige Bluetooth over-ear høretelefoner med fantastisk hi-fi lyd og avanceret ANC, som automatisk tilpasser sig dine omgivelser. En trådløs oplevelse i gennemført luksusklasse. Flere farver.

Bowers & Wilkins PX7 – eksklusive trådløse over-ear hi-fi-høretelefoner med fremragende lydkvalitet, lækkert design og avanceret noise cancelling (ANC)

  • Fremragende hi-fi lydkvalitet
  • Suveræn brugervenlighed med smart tænd/sluk
  • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC)
  • Adaptive aptX HD Bluetooth 5.0
  • Eksklusivt design i kulfiber/komposit og nano-behandlet tekstil

Bowers & Wilkins PX7 er eksklusive og avancerede over-ear Bluetooth hi-fi-høretelefoner med suveræn lydkvalitet og smart noise cancelling (ANC). Her er alle kræfter sat ind på at give dig en totaloplevelse i luksusklassen, både hvad angår lyd, komfort, design og finish.

PX7 har dagens bedste Bluetooth 5.0-teknologi, som arbejder perfekt sammen med den avancerede ANC-funktion. Det betyder optimal lydkvalitet og samtidig en state-of-the-art støjreduktion, som automatisk tilpasser sig til dine omgivelser og sikrer dig en uforstyrret musikoplevelse uden at forringe lyden.

Alle materialer er valgt for at give dig den bedste kombination af slidstyrke og lav vægt. For eksempel er hovedbøjlen udført i kulfiber-komposit, som både er lettere og stærkere end metal. Og den elegante stofbeklædning på de drejbare ørekopper er nano-behandlet for at afvise vand, snavs og støv.

Med op til 30 timers aktiv batteritid og smart strømstyring kan du holde din PX7 klar på standby i ugevis – bare saml den op, og du er klar til at lytte!

Bowers & Wilkins PX7 fås med finish i sort (Space Grey) eller sølv (Silver).

Mere info er på vej.

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning