HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Black Friday Prisgaranti

Du kan trygt handle allerede i dag ->

Bowers & Wilkins PX5 Trådløse høretelefoner

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Bowers & Wilkins PX5 Trådløse høretelefoner

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

PX5 er eksklusive, elegante og suverænt brugervenlige Bluetooth on-ear høretelefoner med fantastisk hi-fi lyd og avanceret ANC, som automatisk tilpasser sig dine omgivelser. En trådløs oplevelse i luksusklassen. Flere farver

Bowers & Wilkins PX5 – eksklusive trådløse on-ear hi-fi-høretelefoner med fremragende lydkvalitet, lækkert design og avanceret noise cancelling (ANC)

  • Fremragende hi-fi lydkvalitet
  • Suveræn brugervenlighed med smart tænd/sluk
  • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC)
  • Adaptive aptX HD Bluetooth 5.0
  • Eksklusivt design i kulfiber/komposit og nano-behandlet tekstil

Bowers & Wilkins PX5 er eksklusive og avancerede on-ear Bluetooth hi-fi-høretelefoner med suveræn lydkvalitet og smart noise cancelling (ANC). Her er alle kræfter sat ind på at give dig en totaloplevelse i luksusklassen, både hvad angår lyd, komfort, design og finish.

Alle materialer er valgt for at give dig den bedste kombination af slidstyrke og lav vægt. For eksempel er hovedbøjlen udført i kulfiber-komposit, som både er lettere og stærkere end metal. Og den elegante stofbeklædning på de drejbare ørekopper er nano-behandlet for at afvise vand, snavs og støv.

Hvis du foretrækker dine høretelefoner on-ear i stedet for over-ear som på topmodellen PX7, får du de samme lækre finesser med PX5. Det kunne jo også tænkes, at du var faldet for den smarte blå finish, som er helt ny i B&W-universet.

Med op til 25 timers aktiv batteritid og smart strømstyring kan du holde din PX5 klar på standby i ugevis – bare saml den op, og du er klar til at lytte!

Bowers & Wilkins PX5 fås med finish i sort (Space Grey) eller blå (Blue).

Mere info er på vej.

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.

Mere læsning