HiFi Klubben

Gå til indhold
Lokale tilbud Gør et kup på udstillingsmodeller, udgåede produkter og overskudslager fra alle vores butikker. Læs mere

Google Home Smarthøjtaler

Nu {{product.price}}

{{product.originalPrice}} {{product.price}} /stk
  • -{{savingsBadge}}%
{{ribbon.Text}} {{ribbon.Text}}
Google Home Smarthøjtaler

Billeder

Varenummer: {{product.code}}
{{quantityModel}} stk

{{product.inventoryStatus}}

{{sellableOnWebText}}

Beskrivelse

Google Home er en smarthøjtaler til stemmestyring af streaminganlæg, multirum og andre smartenheder, der virker med Google Assistant. God til hurtige søgninger, planlægning og til nem betjening af al din underholdning. Virker på dansk.

Google Home – smarthøjtaler til stemmestyring af streaminganlæg og andre smartenheder med Google Assistant

Google Home er en smarthøjtaler, som du kan bruge til stemmestyring af streaminganlæg og andre enheder i dit hjem. Her kan du samle hele dit hjem i ét enkelt, nemt og ’usynligt’ system med dansk Google Assistant stemmestyring – ingen overflødige apps, skærme og menuer.

Med Google Home kan du nemt vælge musik fra din favorit streamingtjeneste. Du skal blot lave opsætningen én gang for alle, og derfra fortæller du bare højtaleren, hvad du vil høre, for eksempel: ’Ok Google, spil playlisten Discover Weekly’. Du kan altid skifte til en anden tjeneste ved at tilføje det til din stemmekommando. Udvalget af streamingtjenester er ikke komplet, men det vokser hurtigt.

Du kan styre musik og lydstyrke i forskellige rum eller fra et bestemt anlæg. Der findes allerede mange stereo- og surroundanlæg fra f.eks. Denon og NAD, der virker med Google Assistant. Hvis du er til multirum, kan du bruge Google Home med HEOS-systemet eller se frem til, at Sonos aktiverer Google Assistant på deres højtalere.

Genkender din stemme
Google Home er imponerende god til at genkende din stemme blandt andre brugere, som den er sat op til. Du undgår altså at omtale dig selv i tredjeperson, når du vil høre dine egne playlister. Du siger det bare: ”Ok Google, spil musik fra min playliste Yndlingsmusik”. Stemmegenkendelse gør også, at andre brugere ikke kan tilføje deres musik til dine nøje udvalgte playlister.

Få styr på din dag – nemt og hurtigt
’Ok Google, lav en påmindelse: Biograf kl. 20:15 på torsdag’. Google Home er også skabt til planlægning. Den kan synkroniseres med din Google-kalender, så du blot skal fortælle den hvilke aftaler, du har. Så kan den give dig et overblik over dagen, når du er på vej ud af døren.

Du kan bruge mange lignende funktioner til at gøre din hverdag nemmere. Du kan for eksempel spørge om en madopskrift og tilføje ingredienserne til en digital indkøbsliste.

Google Home fås i hvid finish.

Tekniske specifikationer

  • Kategori : Smarthøjtaler
  • Farve : Hvid
  • Størrelse : 9,6 x 14,3 x 9,6 cm (BxHxD)
  • Vægt : 477 gram

Ekspertvurdering

Fordele

Begrænsninger

  • Ikke specielt god til musiklytning
  • Kun stemmestyring via Google Assistant
  • Der findes mere kompakte alternativer

Vil du opleve produktet?

Hos HiFi Klubben kan du opleve produkterne med dine egne øjne og ører, inden du handler. Du kan endda arrangere tid til personlig demonstration. Dette gør det lettere for dig at vælge det rigtige.