HiFi Klubben

Gå til indhold

Lej en Soundboks til festen

Vil du have en SOUNDBOKS med til grillfesten, festivalen eller studenterkørslen her til sommer? Vi udlejer den højtspillende batteridrevne Bluetooth-højtaler, så du kan få glæde af den til en brøkdel af den fulde pris.

Hele sommeren udlejer vi SOUNDBOKS 2, så du kan holde en kæmpe fest i studentervognen eller på festivalpladsen. Du kan leje den i forskellige perioder alt efter dine planer, og bagefter returnere den i udlejningsbutikken. Hvis du i mellemtiden når at forelske dig i den brutale højtaler, vil du selvfølgelig også kunne købe den i stedet.

Du lejer din SOUNDBOKS ved at udfylde informationerne på denne side. Her bestemmer du også, hvilken butik du afhenter den i. Når du har bestilt din SOUNDBOKS vil butikken kontakte dig hurtigst muligt. Din udleje bliver først bekræftet, når butikken har kontaktet dig.

Vil du have en SOUNDBOKS med til grillfesten, festivalen eller studenterkørslen her til sommer? Vi udlejer den højtspillende batteridrevne Bluetooth-højtaler, så du kan få glæde af den til en brøkdel af den fulde pris.

OBS: Vi har desværre ikke flere SOUNDBOKS til udlejning i uge 27 grundet Roskilde Festival. Men - SOUNDBOKS er på pladsen med masser af SOUNDBOKS til udlejning, salg og ombytning af batterier

Varighed Pris
1 dag 600,-
Ekstra dage  200,-
Depositum (Der opkræves depositum ved udlevering som refunderes ved afsluttet leje. Ved leje i forbindelse med sommerens store festivaler, vil depositum udgøre forskellen fra lejepris og op til prisen for en ny SOUNDBOKS.) 1.000,-

 

Eksempler:                                  

1 dag                  600,-                    
2 dage                800,-                    
3 dage                1.000,-                
4 dage                1.200 ,-               
5 dage                1.400,-             

Vi bruger småkager, aka cookies (informationskapsler), så du bl.a. kan bruge vores netbutik. Vi bruger dem også til at finde ud af, hvordan vores netsider bliver brugt, så vi hele tiden kan forbedre os, selvfølgelig imens vi lytter til vores favoritmusik. Ved at fortsætte accepterer du alt dette. Læs mere om cookies her