Gå til indhold
Heos By Denon
Kompaktanlæg med Streaming

Heos By Denon HEOS Amp

2.699,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

HEOS giver musik i hele huset. Med HEOS Amp og et par gode højttalere er du godt på vej til den ægte hi-fi-oplevelse uden et separat anlæg.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

HEOS Amp – trådløs stereoforstærker med 2 x 70 watt, flot lyd og suveræn brugervenlighed

 • Indbygget 2 x 70 watt stereoforstærker i god kvalitet
 • Kan selvstændigt drive et sæt rigtige hi-fi-højttalere efter dit eget valg
 • Understøtter Spotify Connect, TIDAL (WiMP), Napster, Deezer, internetradio og streaming af din egen musiksamling fra smartphone, tablet, PC eller netværksharddisk
 • Suverænt brugervenlig HEOS app-kontrol (Apple iOS/Android)
 • Fuld trådløs integration med øvrige HEOS-komponenter
HEOS Amp er HEOS-systemet trådløse stereoforstærker, som selvstændigt kan drive et sæt gode hi-fi-højttalere, for eksempel fra DALI eller B&W. Du kan vælge præcis den højttalermodel, som passer til din pengepung og din indretning, og du får detaljer, dynamik og stereobillede på et niveau, som ingen alt-i-ét højttaler nogensinde kommer i nærheden af. Så er du godt på vej til den helt rigtige hi-fi-oplevelse uden at skulle have et helt anlæg stående.

Ud over den gode lyd får du den suveræne HEOS-brugervenlighed med i købet, og du kan frit kombinere HEOS Amp med andre trådløse HEOS-produkter rundt omkring i dit hjem. Du får også både digital og analog indgang til en ekstern lydkilde, så du kan tilslutte f.eks. FM-radio, CD-afspiller eller TV og sende lyden trådløst videre ud på dit HEOS-system.

Da betjeningen foregår via wi-fi, kan du uden problemer placere HEOS Amp ude af syne, f.eks. i et skab. Du skal bare sørge for, at der er lidt luft omkring den af hensyn til kølingen.

Som på de øvrige HEOS-produkter styrer du al musikken fra HEOS-appen på din tablet eller smartphone (Apple iOS/Android). Appen sætter alle konkurrenter til vægs i brugervenlighed og er utrolig nem og overskuelig at bruge. Du har totalt overblik over al din musik med albumcovers og alle funktioner.

Via Spotify Connect og et Spotify Premium-abonnement har du direkte adgang til mere end 20 millioner musiknumre inkl. Spotify Radio, og du kan streame din egen musiksamling fra computer, netværksharddisk eller lokalt fra din smartphone. Du får naturligvis også internetradio med tusindvis af stationer fra hele verden.

HEOS Amp fås i sølv finish.

HEOS amp video
HEOS by Denon – et trådløst og komplet hi-fi-streamingsystem til hele dit hjem
Besøg HEOS hjemmesiden her

HEOS er et komplet og fleksibelt multirums hi-fi-streamingsystem. Det er udviklet af Denon, som er en af verdens ældste og mest hæderkronede hi-fi-producenter. HEOS leverer en kombination af lydkvalitet, teknologi og unik fleksibilitet, som er helt i top på et spændende og hastigt voksende marked.

HEOS-systemet består grundlæggende af fire trådløse højttalere (HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 og HEOS 7), en trådløs musikafspiller til eksisterende anlæg (HEOS Link) samt en trådløs forstærker (HEOS Amp) samt en TV-soundbar med trådløs subwoofer (HomeCinema). Med dette system kan du fylde hele dit hjem med trådløs musik i høj kvalitet, og du kan let og elegant app-fjernbetjene det hele fra din smartphone eller tablet (iOS/Android). Kabelforbindelse til netværket er ikke nødvendigt.

Med den lille HEOS 1 kan du endda klikke et smart batteri/Bluetooth-modul på (HEOS 1 Go Pack), så du kan tage højttaleren med ud af huset og spille trådløs musik fra din smartphone overalt, f.eks. på campingturen. Når du kommer hjem, sætter du den bare i stikkontakten – så er den igen en integreret del af dit HEOS-system.

De øvrige HEOS-afspillere kan også udvides med Bluetooth via den samme lille USB-dongle som bruges på Go Pack. Dermed har du en oplagt mulighed for at tage dem med i sommerhuset og få en langt større lyd end med HEOS 1. Du skal bare have en stikkontakt ved hånden.

Da HEOS i høj grad er et software-baseret produkt, kan du også se frem til en række nye funktioner hen ad vejen, for eksempel integration af flere musiktjenester. Disse opdateringer vil blive gjort tilgængelige over nettet, efterhånden som de bliver klar. På denne måde bliver dit HEOS-system bedre og bedre hen ad vejen – helt automatisk!

Få luksuslyd på dit TV med HomeCinema
Du har sikkert forlængst opdaget, at lyden fra dagens flade TV er lige så flad som TV'et selv. Soundbar-højttaleren HEOS HomeCinema løser problemet, uden at du samtidig får et helt anlæg ind i stuen. Placér selve soundbaren under TV'et (på væg eller hylde), og stil den trådløse subwoofer et diskret sted – så har du givet dig selv en meget større oplevelse hver eneste dag, både med film og almindelige TV-udsendelser.

Selvom HomeCinema stadig ikke er et ægte stereo- eller surroundanlæg, vil den få dig et langt stykke i den rigtige retning. Og den integrerer naturligvis perfekt med de øvrige trådløse HEOS-komponenter, inklusive musik-streamingtjenester på nettet.

OBS: Det er (endnu) ikke muligt at distribuere TV-lyd fra HomeCinema til andre HEOS-komponenter i dit hjem. Men du kan tilslutte en ekstern analog musikkilde og sende lyden videre til resten af systemet, præcis som på f.eks. HEOS Amp og Link.

Unik og suveræn integration med Denon hi-fi-systemer
HEOS er skabt til at integrere suverænt med nyere eksisterende Denon stereo- eller surroundanlæg. Når den trådløse HEOS Link musikstreamer er koblet til forstærkeren eller receiveren, sørger den selv for at tænde for anlægget, når HEOS-appen aktiveres. Oven i købet kobler den til forstærkerens/receiverens egen volumenkontrol, så alt kan styres fra appen. På denne måde får du både den fulde brugervenlighed fra det trådløse system og den høje lydkvalitet fra et rigtigt hi-fi-anlæg. En unik og gennemtænkt detalje, som løfter din HEOS-oplevelse ind i topklassen.

Nyd alverdens musik via Spotify Connect, TIDAL og meget mere
HEOS er fuldt integreret med streamingtjenesterne TIDAL, Deezer m.fl, og du får også Spotify Connect-understøttelse, så du kan køre mere end 20 millioner musiknumre fra den samme Spotify app, som du kender i forvejen fra din smartphone eller tablet.*

Med HEOS kan du også streame hele din musiksamling fra PC og netværksharddisk.** Som prikken over i'et kan du streame den musik, du har liggende lokalt på både din egen og andres smartphone eller tablet (iOS/Android). Det kan for eksempel være de numre, som endnu ikke er tilgængelige på streamingtjenesterne. Du kan lytte til titusindvis af internet-radiostationer, og du kan tilslutte et eksternt USB-lagermedie eller en analog lydkilde og streame musikken herfra ud på hele dit HEOS-system.

HEOS app – trådløs brugervenlighed i særklasse
HEOS er skabt til trådløs wi-fi-fjernbetjening via den gratis HEOS-app (Apple iOS/Android), så hvis du i forvejen har en smartphone eller tablet, er du allerede klar til at nyde din musik med en brugervenlighed, du aldrig har set bedre.

Appen er dansk, og uanset om du spiller musik fra din egen samling eller via nettet, har du alting lige ved hånden. Den lækre brugerflade giver dig et fremragende overblik, og med albumcovers og tydelig information om numre, albums og kunstnere er det en ren fornøjelse at gå på opdagelse i mulighederne.

HEOS har selvfølgelig tænkt hele familien ind i betjeningen. I mange andre streamingsystemer er hele familien fælles om samme opsætning, playlister og spillekø osv. I HEOS kan hver bruger få sin helt personlige brugerkonto. Så når du starter HEOS, ser du kun dine egne playlister, dine favoritter, din historiske spillekø, din Spotifykonto med dine playlister osv. Og omvendt, hvis familiens teenager logger på HEOS fra sin enhed, vil han/hun se sin egen historik, foretrukne indstillinger osv.

Hurtig og nem opsætning
HEOS er nemt at sætte op, også selvom du ikke er specielt interesseret i computere og netværk. Når du første gang sætter en HEOS-enhed op, skal du bare have adgangskoden til dit trådløse netværk ved hånden – så er opsætningen i langt de fleste tilfælde hurtigt og smertefrit overstået. Alle efterfølgende HEOS-enheder tilføjes lynhurtigt helt uden netværkskundskaber og koder. Hvis du alligevel skulle få brug for hjælp, står vi naturligvis klar i Hi-Fi Klubben.

Trådløs hi-fi i hele dit hjem
HEOS er også et fremragende multirums-musiksystem, som kan sende musik ud i ethvert hjørne af dit hjem. Du vælger bare en passende HEOS-musikafspiller – så har du kvalitetsunderholdning i stue, køkken, soveværelse, kontor, børneværelse, badeværelse m.m. Kun fantasien og økonomien sætter grænsen, og HEOS begrænser ikke dit kvalitetsniveau. Du kan fuldstændigt selv bestemme, hvor godt dit stereoanlæg eller din hjemmebiograf skal være. Det er bare at vælge frit på hylderne blandt Denons mange stereoforstærkere eller hjemmebio-receivere.

Fra din app-fjernbetjening styrer du musikvalg og lydniveau individuelt for hvert rum, men du kan også vælge at spille den samme musik i hele huset. Eller slå flere rum sammen i grupper, f.eks. i en voksen- og børneafdeling.

Hvis du i et mindre rum vil have et ægte stereolydbillede og samtidig mulighed for større lydtryk, kan du for eksempel anskaffe to styk HEOS 1 eller HEOS 3 og konfigurere dem til at spille venstre og højre kanal i stereo. Et rigtigt hi-fi-anlæg vil stadig lyde bedre, men hvis du gerne vil undgå at have et separat anlæg stående, er dette et udmærket kompromis.

Vær opmærksom på, at HEOS giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige standby-indstillinger, netværk-standby og dvale (deep standby). Hvis din afspiller altid skal være klar til brug – for eksempel til TV eller hovedanlæg i stuen – vælger du den første indstilling.

I de rum, hvor du ikke har brug for at spille musik så tit, kan du vælge dvale. Så skal du lige trykke på afspilleren og vente et øjeblik før brug, men standby-forbruget ryger til gengæld helt ned på 0,5 watt, ligesom f.eks. på Denons miljøvenlige surround-receivere. Det er absolut noget, der er med til at gøre din elregning mere grøn i længden.

HEOS kræver ikke nødvendigvis indbygning eller kabeltræk fra rum til rum, så du kan hurtigt udvide systemet til flere rum, og hvis du en dag skal flytte, kan du i et snuptag pakke det hele ned og tage det med dig. Er du i gang med at bygge nyt eller bygge om, kan du alternativt vælge at trække højttaler- og netværkskabler i væggene og placere alle nødvendige afspillere og forstærkere centralt i et teknikrum. HEOS giver dig alle muligheder.

HEOS er et nyt streaming system og derfor understøtter systemet også den nyeste trådløse teknologi. Alle standarder 802.11 a/b/g/n understøttes både i det gamle 2,4 GHz, men også det nye og mindre støjfyldte 5 GHz bånd.***

Løft lydkvaliteten med en endnu bedre D/A-konverter
HEOS Link er bestykket med en højkvalitets indbygget Burr-Brown PCM5102 D/A-konverter (DAC), men hvis du tænker i audiofile baner, kan du vælge at tilslutte en endnu bedre ekstern DAC via den optiske digitaludgang og derved løfte lydkvaliteten en ekstra tand. På nogle nyere stereoforstærkere kan du direkte tilslutte HEOS Link digitalt og udnytte kvaliteterne i forstærkerens indbyggede DAC. Det samme gælder, hvis du har en god surround-receiver.

* Forudsætter betalings-abonnement. Flere streamingtjenester vil blive tilføjet senere.
** Hvis du vil streame til HEOS fra et musikbibliotek på Mac computer eller Apple netværksharddisk, er du indtil videre nødt til at installere en DNLA klient på din Mac/NAS.
*** Vil du udnytte 5 GHz-båndet, skal den allerførste opsætning af HEOS ske via en 5 GHz-kompatibel smartphone eller tablet. Herved overføres den nødvendige netværksinformation til HEOS. Du kan efterfølgende betjene systemet fra både 2,4 GHz- og 5 GHz-enheder.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Indbygget 2 x 70 watt digital Klasse D stereoforstærker
 • Kan selvstændigt drive et sæt rigtige hi-fi-højttalere efter dit eget valg
 • Understøtter Spotify Connect, TIDAL (WiMP), Napster, Deezer m.fl.
 • Internetradio
 • Særdeles brugervenlig app-kontrol (Apple iOS/Android)
 • Nem opsætning
 • Streaming af din egen musik fra PC og netværksharddisk samt direkte fra smartphone/tablet
 • Fuld trådløs integration med øvrige HEOS-komponenter
 • Kan afspille musik direkte fra USB-lagermedier
 • Både digital og analog indgang for eksterne lydkilder (optisk/minijack)
 • Kan placeres ude af syne, f.eks. i et skab

Begrænsninger

 • Kun navigation via app (ikke PC/Mac)
 • Et godt traditionelt stereoanlæg kan præstere højere lydkvalitet og/eller råstyrke
 • Understøtter ikke umiddelbart streaming af egen musiksamling fra Mac computere eller Apple netværksharddiske (endnu)
 • Understøtter ikke 24-bit højopløst lyd
 • Ikke tilslutning for hovedtelefon

Tilbehør til Heos By Denon HEOS Amp

Tekniske specifikationer

FarveSort
FarvebeskrivelseSølv
Vægt (kg)3,5
Højde emballage (cm)34
Længde emballage (cm)40
Vægt emballage (kg)4,5
Bredde emballage (cm)20