Gå til indhold

GOOGLENest MiniSmarthøjtaler

Lille smarthøjtaler til stemmestyring af streaminganlæg og andre apparater, der virker med Google Assistant. Understøtter dansk.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Google Nest Mini – smarthøjtaler til stemmestyring af streaminganlæg og andre smartenheder med Google Assistant

Google Nest Mini er en lille kompakt smarthøjtaler, som du kan bruge til stemmestyring af streaminganlæg og andre enheder i dit hjem. Her kan du samle hele dit hjem i ét enkelt, nemt og ’usynligt’ system med dansk Google Assistant stemmestyring – ingen overflødige apps, skærme og menuer.

Med Google Nest Mini kan du nemt vælge musik fra din favorit streamingtjeneste. Du skal blot lave opsætningen én gang for alle, og derfra fortæller du bare højtaleren, hvad du vil høre, for eksempel: ’Hej/Ok Google, spil playlisten Discover Weekly’. Du kan altid skifte til en anden tjeneste ved at tilføje det til din stemmekommando. Udvalget af streamingtjenester er ikke komplet, men det vokser hurtigt.

Du kan styre musik og lydstyrke i forskellige rum eller fra et bestemt anlæg. Der findes allerede mange stereo- og surroundanlæg fra f.eks. Denon og NAD, der virker med Google Assistant. Hvis du er til multirum, kan du bruge Google Nest Mini med HEOS-systemet eller Sonos.

Google Nest Mini har et integreret vægbeslag til montering på væg, så du kan sætte den op hvor som helst. Og som en smart detalje er stofbetrækket fremstillet 100 % af genanvendte plastikflasker.

Google Nest Mini fås i hvid eller sort finish.

Tekniske specifikationer

BordstandereJa
FjernbetjeningNej
Integreret vægbeslagNej
Spikes inkluderetNej
StemmestyringIndbygget
Stereo parringNej