Gå til indhold
Smarthøjtaler

GOOGLE Nest Mini

299,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Lille smarthøjtaler til stemmestyring af streaminganlæg og andre apparater, der virker med Google Assistant. Understøtter dansk.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Google Nest Mini – smarthøjtaler til stemmestyring af streaminganlæg og andre smartenheder med Google Assistant

Google Nest Mini er en lille kompakt smarthøjtaler, som du kan bruge til stemmestyring af streaminganlæg og andre enheder i dit hjem. Her kan du samle hele dit hjem i ét enkelt, nemt og ’usynligt’ system med dansk Google Assistant stemmestyring – ingen overflødige apps, skærme og menuer.

Med Google Nest Mini kan du nemt vælge musik fra din favorit streamingtjeneste. Du skal blot lave opsætningen én gang for alle, og derfra fortæller du bare højtaleren, hvad du vil høre, for eksempel: ’Hej/Ok Google, spil playlisten Discover Weekly’. Du kan altid skifte til en anden tjeneste ved at tilføje det til din stemmekommando. Udvalget af streamingtjenester er ikke komplet, men det vokser hurtigt.

Du kan styre musik og lydstyrke i forskellige rum eller fra et bestemt anlæg. Der findes allerede mange stereo- og surroundanlæg fra f.eks. Denon og NAD, der virker med Google Assistant. Hvis du er til multirum, kan du bruge Google Nest Mini med HEOS-systemet eller Sonos.

Google Nest Mini har et integreret vægbeslag til montering på væg, så du kan sætte den op hvor som helst. Og som en smart detalje er stofbetrækket fremstillet 100 % af genanvendte plastikflasker.

Google Nest Mini fås i hvid eller sort finish.

Sammensæt dit eget smarte hjem med Google Assistant
Flere og flere elektroniske apparater bliver efterhånden smarte med indbygget Google Assistant. Det betyder, at du kan bruge din Google Nest Mini til at styre hele dit hjem: lys, radiatorer, robotstøvsuger og kaffemaskine. Jo flere smarte ting du får, jo sjovere og jo mere genial bliver din Google Nest Mini.

Genkender din stemme
Google Nest Mini er imponerende god til at genkende din stemme blandt andre brugere, som den er sat op til. Du undgår altså at omtale dig selv i tredjeperson, når du vil høre dine egne playlister. Du siger bare: ”Hej/Ok Google, spil musik fra min playliste Yndlingsmusik”. Stemmegenkendelse gør også, at andre brugere ikke kan tilføje deres musik til dine nøje udvalgte playlister.

Få styr på din dag  – nemt og hurtigt
’Hej/Ok Google, lav en påmindelse: Biograf kl. 20:15 på torsdag’. Google Nest Mini er også skabt til planlægning. Den kan synkroniseres med din Google-kalender, så du blot skal fortælle den hvilke aftaler, du har. Så kan den give dig et overblik over dagen, når du er på vej ud af døren.

Du kan bruge mange lignende funktioner til at gøre din hverdag nemmere. Du kan for eksempel spørge om en madopskrift og tilføje ingredienserne til en digital indkøbsliste.

Stemmestyring udvikler sig hele tiden
For at være helt op to date med Google Home Mini anbefaler vi at tjekke Googles egen supportside. Vi har samlet nogle links, der kan hjælpe dig med at finde det du søger.

Hvilke lyd- og musiktjenester understøtter Google Nest Mini?  

Hvordan bruger jeg Google Nest Mini med TV og streamingtjenester?  

Hvordan bruger jeg de praktiske Google Nest Mini-funktioner?

Hvordan gør jeg hjemmet smart med Google Nest Mini?

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningNej
Integreret vægbeslagNej
Stereo parringNej
BordstandereJa
Spikes inkluderetNej
StemmestyringIndbygget