Gå til indhold
GOOGLE Nest Hub Smarthøjtaler

GOOGLENest HubSmarthøjtaler

Kompakt smart display med højtaler og 7” touchskærm til stemmestyring af smartenheder med Google Assistant. Virker på dansk.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Google Nest Hub – kompakt smart display med 7” touchskærm, højtaler og stemmestyring

Google Nest Hub er et kompakt smart display med indbygget højtaler og 7” touchskærm. Du kan bruge den til stemmestyring af TV, anlæg, streamingtjenester og alle andre smartenheder i dit hjem med Google Assistant.

Nest Hub er perfekt til et lille natbord. Om morgenen giver skærmen dig et hurtigt overblik over dine aftaler og dagens vejrudsigt. Har du for eksempel en smart kaffemaskine, kan du starte den uden at stå ud af sengen. Om aftenen kan du slukke hele dit hjem fra skærmen, og lyssensoren tilpasser lysstyrken på skærmen til omgivelserne automatisk, så den ikke forstyrrer dig, når du lægger dig til at sove.

Du kan styre musik og lydstyrke i forskellige rum eller fra et bestemt anlæg. Der findes allerede mange stereo- og surroundanlæg fra for eksempel Denon og NAD, der virker med Google Assistant. Hvis du er til multirum, kan du bruge Google Nest Hub med HEOS-systemet eller se frem til, at Sonos aktiverer Google Assistant på deres højtalere.

Perfekt til multitasking i køkkenet
’Hey Google, vis mig en opskrift på chokolade cookies’. Google Nest Hub er genial, når du har hænderne fulde i køkkenet. Med en enkelt kommando kan du se opskriften på skærmen, få læst ingredienserne op eller gå direkte til instruktionerne.

Får du senere brug for at vide, hvordan man ælter dej, kan du hurtigt finde en video på YouTube. Bare sig ’Hey Google, vis mig, hvordan man ælter dej’. Videoen afspilles automatisk på skærmen, og du kan forsætte uden at afbryde din madlavning.

Har du brug for et overblik, siger du bare ’Hey Google, gå hjem’, og du får med det samme vist din kalender, vejret og påmindelser.

Google Nest Hub fås i hvid og sort finish.

Tekniske specifikationer

FarvebeskrivelseMørk grå