Gå til indhold
4.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Få krystalklar musiknydelse fra alle dine digitale musikkilder med denne kompakte og utrolig velspillende digitale forstærker. Inkl. Bluetooth.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon PMA-60 – audiofil digital stereoforstærker i kompakt og eksklusivt design

 • Eksklusiv digital DDFA-forstærkerteknologi giver utrolig ren og velopløst lyd
 • Perfekt til digitale musikkilder (smartphone, tablet, PC m.m.)
 • Trådløs musikstreaming via Bluetooth (aptX-kompatibel)
 • Kan placeres både lodret og vandret med rotérbart OLED-display og flytbare fødder
 • Også analog lydindgang
PMA-60 er en kompakt, avanceret og utrolig velspillende digital stereoforstærker. Her får du alt det nødvendige til at få den optimale lydkvalitet fra dagens digitale musikkilder, og sammen med et sæt gode kompakte hi-fi-højttalere kan PMA-60 levere en lydoplevelse, som vil få smilet frem selv hos kræsne musikelskere. Med sine 2 x 30 watt i 8 ohm er den er ikke et kraftværk, men hvis du er til feinschmecker-lytning ved moderate lydstyrker, er PMA-60 et rent fund til prisen.

Prikken over i'et er det unikke design med utrolig smart rotérbart display, som gør det muligt at stille forstærkeren både lodret og vandret. Hvis du skulle være den lykkelige ejer af en højkvalitets hi-fi-hovedtelefon, kan du glæde dig over en virkelig seriøs hovedtelefonudgang, som løfter din private musiknydelse til nye højder. Og hvis du stadig har en CD-samling, som du gerne vil blive ved med at nyde, kan du supplere med Denons matchende CD-afspiller DCD-50.

Optimeret til det digitale musikunivers inklusive Bluetooth aptX
Ved at optimere tilslutninger og funktioner til digitale musikkilder får du både bedre lyd og færre kabler i forhold til en traditionel analog stereoforstærker. Bruger du din smartphone eller tablet som musikafspiller, kan du endda streame alle herlighederne trådløst via den indbyggede Bluetooth-funktion. Du kan streame i næsten-CD-kvalitet via den såkaldte aptX-kodning, som findes på de fleste nyere mobile enheder, og du får også en analog lydindgang.

PMA-60 fås i sølv aluminiumsfinish (Premium Silver).

Denon PMA-60 – krystalklar digital vellyd
PMA-60 bygger på en 100% digital forstærkerteknologi, som i ét hug fjerner en lang række af de begrænsninger, du kender fra den analoge verden. PMA-60 er i princippet en "PowerDAC", dvs. en D/A-konverter med indbygget forstærkning. Ved at bevare signalet i det digitale domæne hele vejen frem til udgangstrinet undgår du hele den lange kæde af analoge trin, som hver især uundgåeligt bidrager med støj og forvrængning.

Al signalbehandling – inklusive den kritiske volumenkontrol – foregår i en ufattelig hurtig digital processor. Denons unikke Advanced AL32 signalbehandling opsampler alle audiosignaler til 32-bit og arbejder yderst præcist og skånsomt med selv de mest mikroskopiske detaljer. Det raffinerede "Direct Digital Feedback"-kredsløb arbejder også uendelig meget hurtigere og mere effektivt end et tilsvarende analogt feedback-system.

Det næsten totale fravær af støj og forvrængning betyder på bundlinjen, at du får et enestående klart og velopløst lydbillede selv ved meget lave lydstyrker. Den høje effektivitet i den digitale teknologi betyder samtidig, at kølesystem og strømforsyning kan designes langt mere kompakt end tidligere.

Bluetooth – den nemme løsning til trådløs musik
Bluetooth giver dig adgang til at streame al din musik trådløst, inklusive streamingtjenester (Spotify, TIDAL, Deezer m.fl.), YouTube-lyd og selvfølgelig din egen musiksamling.

Opsætningen – parringen – med afspilleren kan i mange tilfælde klares via NFC (Near Field Communication), så du blot behøver at føre din afspiller hen til PMA-60 et ganske kort øjeblik, hvorefter der automatisk er forbindelse. Hvis din afspiller ikke understøtter denne funktion, vælger du bare PMA-60 i Bluetooth-menuen som sædvanligt. Du kan parre tre enheder med PMA-60 på én gang, så du og en ven på skift kan spille jeres favoritnumre, uden at I hele tiden skal starte forfra med opsætningen. Så bliver det ekstra hyggeligt at samles omkring musikken.

PMA-60 understøtter det såkaldte Bluetooth aptX-format, som gør det muligt at streame i næsten-CD-kvalitet fra de fleste nyere mobile enheder. Som noget helt specielt får du også "Low Latency"-streaming, som reducerer tidsforsinkelsen i Bluetooth-overførslen gevaldigt i forhold til normalt. Derfor får du langt færre synkroniseringsproblemer i forhold til billedet, når du streamer lyd fra f.eks. YouTube-videoer, film og spil. En lækker og gennemtænkt detalje.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Audiofil digital DDFA-forstærkerdel
 • Perfekt til digitale musikkilder (smartphone, tablet, PC m.m.)
 • Avanceret asynkron USB-indgang til lyd fra computer
 • Særdeles ren og velopløst lyd
 • Trådløs musikstreaming via Bluetooth (aptX-kompatibel)
 • Kan placeres både lodret og vandret (rotérbart display)
 • Også analog lydindgang
 • Dedikeret højkvalitets forstærkerkredsløb til hovedtelefon
 • Subwoofer-udgang
 • Advanced AL32 signalbehandling med 32-bit opsampmling
 • DSD-understøttelse til afspilning af højopløste SACD-filer fra computer

Begrænsninger

 • Ikke indbygget netværksfunktion eller AirPlay
 • Ikke direkte digital afspilning fra iPod eller USB-lagermedier
 • Ingen integrerede streamingtjenester
 • Ikke dedikeret pladespillerindgang
 • Ikke 12V trigger-ind
 • Ikke velegnet til tungtdrevne højttalere pga. moderate effektressourcer

Tilbehør til Denon PMA-60

Tekniske specifikationer

Udgangseffekt 4 ohm50 watt
Udgangseffekt 8 ohm30 watt
Forvrængning (THD)0,07%

Anbefalede produkter