Gå til indhold
Denon
Musikstreamer

Denon DNP-800NE

3.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Seriøs musikstreamer med indbygget HEOS multirum, Spotify Connect, AirPlay 2 og HD-understøttelse. Flot hi-fi-lyd i flot aluminiumsdesign.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon DNP-800NE – trådløs hi-fi-musikstreamer med HEOS multirum, AirPlay 2, Spotify Connect, 32-bit signalbehandling og stemmestyring via Google Assistant eller Amazon Alexa

 • Indbygget HEOS trådløs multirums-musikstreaming med app-kontrol (iOS/Android)
 • Indbygget AirPlay 2, Spotify Connect, Bluetooth og internetradio
 • Stemmestyring via Google Assistant og forberedt til Amazon Alexa (kræver smarthøjtaler)
 • Advanced AL32 Processing Plus med 32-bit opsampling
 • Solidt kabinet med stort frontdisplay og finish i ægte aluminium
DNP-800NE er en elegant trådløs musikstreamer i fuld størrelse til dit stationære anlæg. I ét apparat får du alle de streaming-muligheder, du næsten kan drømme om, inklusive indbygget HEOS multirum. Dermed har du både sikret dig optimal streaming lydkvalitet på anlægget og en supernem mulighed for at udbygge med trådløse HEOS-højtalere og musikstreamere i andre rum. Med Google Assistant og Amazon Alexa stemmestyring oveni har din daglige musikoplevelse sat direkte kurs mod fremtiden.*

Blandt de mange andre finesser finder du Spotify Connect, AirPlay 2, indbygget Bluetooth, afspilning af HD-musik op til 24-bit/192kHz og fuld app-kontrol til både iOS og Android. Med Denons eksklusive 32-bit signalbehandling inklusive 32-bit opsampling af musiksignalet har du en virkelig seriøs streamingløsning, som i kraft af AirPlay 2 er ekstra interessant for dig, der færdes hjemmevant i Apple-universet.

Det slanke aluminiumsdesign med flot frontdisplay matcher Denons egen PMA-800NE stereoforstærker og CD-afspilleren DCD-800NE, men du kan naturligvis også bruge DNP-800NE sammen med Denons andre stereoforstærkere. Den tunge og solide konstruktion er i høj grad også til gavn for lyden, fordi uønskede vibrationer bliver reduceret til et minimum.

DNP-800NE fås i sort eller sølv aluminiumsfinish.

* Stemmestyring kræver, at du har en separat smarthøjtaler koblet til dit netværk sammen med DNP-800NE, for eksempel en stemmestyrings-højtaler eller din smartphone. Brug af stemmestyring i Danmark afventer aktivering fra Denon.
DNP-800NE – HEOS, AirPlay 2, Bluetooth, wi-fi, Spotify Connect – trådløs musikstreaming på alle tænkelige måder
Ud over HEOS (som kan klare langt de fleste streamingbehov inkl. internetradio) har DNP-800NE også Apple AirPlay 2, som via din iPhone/iPad giver avanceret multirums-funktionalitet med alle trådløse AirPlay 2-højtalere. Teknologien er en del af Apple iOS-styresystemet, så praktisk talt enhver app, der kan afspille lyd – inklusive YouTube og Netflix – kan streame den direkte til højtalere og anlæg med AirPlay 2.

Du får også Spotify Connect, som er genialt til dig, der i forvejen er vild med din Spotify-app. AirPlay 2 og Spotify Connect har det tilfælles, at din smartphone fungerer som fjernkontrol til musik-appen og ikke som musikafspiller. Det giver dig meget bedre batteritid og stabilitet i forhold til at streame via Bluetooth, og du kan stadig køre musikken fra den samme musik-app, som du kender i forvejen.

Skal det være supernemt, har du altid Bluetooth i baghånden, for eksempel hvis vennerne lige skal spille et superfedt nummer fra deres smartphone. Med Bluetooth kan du også spille lyd fra YouTube, Netflix og utallige andre apps, hvis du ikke har en iPhone til AirPlay 2.

Solid opbygning og 32-bit signalbehandling for suveræn lydkvalitet
DNP-800NE er bestykket med Denons eksklusive 32-bit Advanced AL32 Processing Plus signalbehandling, og den opsampler alle musiksignaler til 32-bit, inden den videre signalbehandling. Denne drastisk forøgede opløsning giver langt højere detaljering og præcision både i og uden for det hørbare område, og det kan tydeligt høres i form af en utrolig naturlig og luftig musikgengivelse, hvor ruminformationen træder langt tydeligere frem. De altafgørende D/A-konvertere arbejder også i 32-bit.

Både kabinet og chassis er tungt og solidt opbygget for at minimere lydforringende vibrationer. Dette inkluderer fødderne, som er blevet tre gange tungere i forhold til tidligere. De kritiske komponenter er specielt udvalgt af Denon, og kronen på værket er den flotte aluminiumsfront med stort display, som signalerer, at dette er et fuldvoksent hi-fi-produkt til ægte musikentusiaster.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Indbygget HEOS trådløs multirums-musikstreaming med app-kontrol (iOS/Android)
 • Apple AirPlay 2, Spotify Connect, TIDAL, Qobuz med Roon support, tovejs Bluetooth, internetradio
 • Solidt kabinet med stort frontdisplay og finish i ægte aluminium
 • Klar til Amazon Alexa stemmestyring*
 • Advanced AL32 Processing Plus med 32-bit opsampling
 • App-kontrol via HEOS App og Denon Remote App (iOS/Android)
 • Understøtter højopløst musik op til 24-bit/192kHz
 • Streaming fra PC, Mac, NAS og internetradio via HEOS
 • Understøtter DSD-streaming fra SACD-filer
 • Afspilning direkte fra USB-lagermedier
 • Højkvalitets hovedtelefon-udgang

Begrænsninger

 • Ikke FM- eller DAB-radio
 • Understøtter ikke MQA-format fra HD-streamingtjenester
 • Ikke indbygget volumenkontrol eller indgange for eksterne digitale lydkilder

Tilbehør til Denon DNP-800NE

Tekniske specifikationer

FarveSølv
FarvebeskrivelseSølv
Vægt (kg)3,9
Højde emballage (cm)19
Længde emballage (cm)51
Vægt emballage (kg)6
Bredde emballage (cm)38