Gå til indhold
Denon
Soundbar

Denon DHT-S716H

6.699,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Avanceret TV-soundbar med flot lyd, indbygget HEOS og mulighed for trådløse surround-baghøjtalere og trådløs subwoofer.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon DHT-S716H – avanceret TV-soundbar med utallige muligheder

 • Lyd og tilslutningsmuligheder i topklasse for en TV-soundbar, inkl. 4 x HDMI
 • Kan udbygges med trådløse surround-baghøjtalere og trådløs subwoofer (ekstraudstyr)
 • Indbygget HEOS multirum, Bluetooth og wi-fi
 • Klar til stemmestyring (Google Assistant, Amazon Alexa)
 • Fuld trådløs multirums-integration med øvrige HEOS-afspillere og højtalere

DHT-S716H er en avanceret TV-soundbar, som giver dig lyd og brugeroplevelse i særklasse. Med hele fire HDMI-indgange kan du tilslutte alt dit udstyr, og du får også HDMI-ind/ud inkl. CEC/Audio Return Channel, hvilket gør både tilslutning og betjening meget enklere. Samtidig får du den højest mulige lydkvalitet fra alt dit tilsluttede udstyr, inklusive understøttelse af højopløst 24-bit lyd.

DHT-S716 spiller flot og fyldigt på egen hånd, men det kan blive endnu bedre. Du kan nemlig tilkøbe trådløse Denon højtalere som surround-bagkanaler og en trådløs Denon subwoofer. Så kommer du så tæt på den ægte biograf-fornemmelse, som det er muligt uden samtidig at få et separat anlæg med tilhørende kabler ind i stuen. Glæd dig til at nyde overbevisende kvalitetslyd fra dit TV!

Nem betjening og alverdens musik via HEOS app

Via din smartphone/tablet og den brugervenlige HEOS app har du adgang til hele det trådløse HEOS-univers, inklusive musiktjenester (Spotify Connect, TIDAL m.fl.) og du kan styre al din musik både på DHT-S716H og på HEOS trådløse højtalere og musikstreamere i resten af dit hjem. HEOS-appen giver dig totalt overblik over al din musik med albumcovers og alle funktioner. Med indbygget Bluetooth kan du også spille trådløs musik direkte fra din smartphone, når det bare skal være så nemt som muligt.

Du kan placere DHT-S716H på en hylde sammen med dit TV. Det lave design gør det nemt at finde plads under de fleste TV, men ellers kan du bruge de medfølgende fødder, hvis du f.eks. har brug for at løfte højtaleren over TV’ets bordstander.  Alternativt kan du hænge DHT-S716H op på væggen via det integrerede nøglehuls-beslag. Den medfølgende monterings-skabelon gør det nemt at bore hullerne præcist og få et perfekt resultat.

Klar til stemmestyring

DHT-S716H er klar til stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa. Med stemmestyring kan du kontrollere en række grundlæggende funktioner som f.eks. lydstyrke op/ned og play/pause/skip. I en nær fremtid vil du også kunne vælge mange andre kommandoer, så du får en helt ny oplevelse med dit Denon-produkt.

Vær opmærksom på, at stemmestyring kræver, at du har en separat stemmestyrings-enhed koblet på dit netværk sammen med DHT-S716H, for eksempel din smartphone eller en separat stemmestyrings-højtaler, som kan fås for små penge.

DHT-S716H fås i sort finish. Kompakt IR-fjernbetjening medfølger.

Denon DHT-S716H – så nemt er det at få god lyd på dit TV 

HEOS-appen hjælper dig med opsætningen, så det hele kommer til at spille hurtigt og smertefrit. Wi-fi-indstillingerne klares én gang for alle ligesom på de andre Denon-produkter med HEOS, og appen hjælper dig så videre herfra.

Tænd for TV’et, vælg den ønskede forbindelse (HDMI eller optisk), og indlæs koderne fra din TV-fjernbetjening i DHT-S716H med et par simple tastetryk. Dette er meget nemmere, end det lyder, og hvis du tilkobler DHT-S716H via HDMI – hvilket er den optimale løsning – behøver du ikke engang at gøre det. Så kører det hele nemlig automatisk via den smarte HDMI-CEC funktion.

Denon HEOS – et trådløst og komplet hi-fi-streamingsystem til hele dit hjem

HEOS er et komplet og fleksibelt multirums hi-fi-streamingsystem. Det er udviklet af Denon, som er en af verdens ældste og mest hæderkronede hi-fi-producenter. HEOS leverer en kombination af lydkvalitet, teknologi og unik fleksibilitet, som er helt i top på et spændende og hastigt voksende marked.

I dag kan du vælge mellem en lang række Denon-produkter med indbygget HEOS, heriblandt stereo- og surroundreceivere, TV-soundbars, musikstreamere og trådløse højtalere. Med dette system kan du fylde hele dit hjem med trådløs musik i høj kvalitet, og du kan let og elegant app-fjernbetjene det hele fra din smartphone eller tablet (iOS/Android).

Da HEOS i høj grad er et software-baseret produkt, kan du også se frem til en række nye funktioner hen ad vejen, for eksempel integration af flere musiktjenester. Disse opdateringer vil blive gjort tilgængelige over nettet, efterhånden som de bliver klar. På denne måde bliver dit HEOS-system bedre og bedre hen ad vejen – helt automatisk!

Unik og suveræn integration med Denon hi-fi-systemer

HEOS er skabt til at integrere suverænt med eksisterende Denon stereo- eller surroundanlæg. En lang række modeller har allerede fået indbygget HEOS, men ellers kan du nemt og hurtigt tilføje en trådløs HEOS Link musikstreamer til din forstærker eller receiver.

Link sørger selv for at tænde for anlægget, når du aktiverer HEOS-appen. Oven i købet kobler den til forstærkerens/receiverens egen volumenkontrol, så alt kan styres fra appen. På denne måde får du både den fulde brugervenlighed fra det trådløse system og den høje lydkvalitet fra et rigtigt hi-fi-anlæg. En unik og gennemtænkt detalje, som løfter din HEOS-oplevelse ind i topklassen.

Nyd alverdens musik via Spotify Connect, TIDAL og meget mere 

HEOS er fuldt integreret med streamingtjenesterne TIDAL, Deezer m.fl, og du får også Spotify Connect-understøttelse, så du kan køre mere end 20 millioner musiknumre fra den samme Spotify app, som du kender i forvejen fra din smartphone eller tablet. Du kan også lytte til tusindvis af internet-radiostationer, og du kan tilslutte et eksternt USB-lagermedie eller en analog lydkilde og streame musikken herfra ud på hele dit HEOS-system.

HEOS app – trådløs brugervenlighed i særklasse

HEOS er skabt til trådløs wi-fi-fjernbetjening via den gratis HEOS-app (Apple iOS/Android), så hvis du i forvejen har en smartphone eller tablet, er du allerede klar til at nyde din musik med en brugervenlighed, du aldrig har set bedre.

Appen er dansk, og uanset om du spiller musik fra din egen samling eller via nettet, har du alting lige ved hånden. Den lækre brugerflade giver dig et fremragende overblik, og med albumcovers og tydelig information om numre, albums og kunstnere er det en ren fornøjelse at gå på opdagelse i mulighederne.

HEOS har selvfølgelig tænkt hele familien ind i betjeningen. I mange andre streamingsystemer er hele familien fælles om samme opsætning, playlister og spillekø osv. I HEOS kan hver bruger få sin helt personlige brugerkonto. Så når du starter HEOS, ser du kun dine egne playlister, dine favoritter, din historiske spillekø, din Spotifykonto med dine playlister osv. Og omvendt, hvis familiens teenager logger på HEOS fra sin enhed, vil han/hun se sin egen historik, foretrukne indstillinger osv.

Hurtig og nem opsætning

HEOS er nemt at sætte op, også selvom du ikke er specielt interesseret i computere og netværk. Når du første gang sætter en HEOS-enhed op, skal du bare have adgangskoden til dit trådløse netværk ved hånden – så er opsætningen i langt de fleste tilfælde hurtigt og smertefrit overstået. Alle efterfølgende HEOS-enheder tilføjes lynhurtigt helt uden netværkskundskaber og koder. Hvis du alligevel skulle få brug for hjælp, står vi naturligvis klar i HiFi Klubben.

Trådløs hi-fi i hele dit hjem

 HEOS er også et fremragende multirums-musiksystem, som kan sende musik ud i ethvert hjørne af dit hjem. Du vælger bare en passende HEOS-højtaler eller musikafspiller – så har du kvalitetsunderholdning i stue, køkken, soveværelse, kontor, børneværelse, badeværelse m.m. Kun fantasien og økonomien sætter grænsen, og HEOS begrænser ikke dit kvalitetsniveau. Du kan fuldstændigt selv bestemme, hvor godt dit stereoanlæg eller din hjemmebiograf skal være. Det er bare at vælge frit på hylderne blandt Denons mange stereoforstærkere eller hjemmebio-receivere.

Fra din app-fjernbetjening styrer du musikvalg og lydniveau individuelt for hvert rum, men du kan også vælge at spille den samme musik i hele huset. Eller slå flere rum sammen i grupper, f.eks. i en voksen- og børneafdeling.

HEOS kræver ikke indbygning eller kabeltræk fra rum til rum, så du kan hurtigt udvide systemet til flere rum, og hvis du en dag skal flytte, kan du i et snuptag pakke det hele ned og tage det med dig. Er du i gang med at bygge nyt eller bygge om, kan du alternativt vælge at trække højtaler- og netværkskabler i væggene og placere alle nødvendige afspillere og forstærkere centralt i et teknikrum. HEOS giver dig alle muligheder.

Vær opmærksom på, at HEOS giver dig mulighed for at vælge mellem to forskellige standby-indstillinger, netværk-standby og dvale (deep standby). Hvis din afspiller altid skal være klar til brug – for eksempel til TV eller hovedanlæg i stuen – vælger du den første indstilling.

I de rum, hvor du ikke har brug for at spille musik så tit, kan du vælge dvale. Så skal du lige trykke på afspilleren og vente et øjeblik før brug, men standby-forbruget ryger til gengæld helt ned på 0,5 watt, ligesom f.eks. på Denons miljøvenlige surround-receivere. Det er absolut noget, der er med til at gøre din elregning mere grøn i længden.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Meget flot lydkvalitet for en soundbar-løsning
 • Kan udbygges med trådløse surround-baghøjtalere og trådløs subwoofer
 • Nem opsætning og brugervenlig HEOS app
 • Indbygget HEOS multirum, Bluetooth og wi-fi
 • Musikstreaming via Spotify Connect, TIDAL, Napster, Deezer m.fl.
 • Internetradio (TuneIn)
 • Klar til stemmestyring (Google Assistant, Amazon Alexa)
 • 4 x HDMI-ind inkl. CEC/Audio Return Channel
 • Lydstyrke kan styres fra din eksisterende TV-fjernbetjening
 • Understøttelse af højopløst 24-bit lyd
 • Fuld trådløs integration med øvrige HEOS-afspillere og højtalere
 • Integreret vægbeslag
 • Placeringsvenligt lavt design, fødder medfølger

Begrænsninger

 • Tilslutning af TV kræver kabel (HDMI, optisk eller analog minijack), resten er trådløst
 • Trådløs subwoofer er ekstratilbehør
 • Ikke AirPlay 2
 • Ægte hi-fi kræver stadig en god forstærker og separate højtalere

Videoer om Denon DHT-S716H

Tekniske specifikationer

FjernbetjeningJa
Radio typeInternet radio
Integreret vægbeslagJa
Spikes inkluderetJa
MultiroomJa
TeknologierAlexa, Google Assistant, Heos By Denon
StreamingtjenesterSpotify, Tidal, Qobuz, Deezer, Napster, Tunein
StemmestyringVia ekstern smarthøjtaler

Anbefalede produkter