Gå til indhold

DenonAVR-S750HHjemmebio-receiver

7.1 kanaler, 75 hi-fi-watt, indbygget HEOS, Spotify Connect, pladespiller-indgang og Dolby Atmos. Her er du klar til det meste!

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Denon AVR-S750H – 7.1-kanals surroundreceiver med 75 hi-fi-watt, indbygget HEOS multirum, AirPlay 2, pladespillerindgang, Dolby Atmos og DTS:X

AVR-S750H er en alsidig surround-receiver, som giver dig en både velspillende og økonomisk start på ægte 7-kanals HD-hjemmebio. Du får blandt andet 75 strømstærke hi-fi-watt*, indbygget wi-fi og Bluetooth, Spotify Connect og AirPlay og ikke mindst: indbygget HEOS multirums-musik. Du kan udnytte de nye surroundformater Dolby Atmos og DTS:X, inklusive Atmos Height Virtualization og DTS Virtual:X, som giver dig højdefornemmelse i lyden, uden at du behøver installere højtalere i loftet.

OBS: AVR-S750H er praktisk talt identisk med søstermodellen AVR-X1600H. Du får en anelse færre watt og standard Audyssey MultEQ rumkorrektion i stedet for den mere avancerede XT-version. Til gengæld får du lettilgængelige Quick Select-knapper på fronten, så du for eksempel kan gå direkte til din gaming- eller aftenindstilling med ét enkelt tryk.

6 x HDMI og eARC til surroundlyd direkte fra dit TV
Med eARC går det som en leg at få surroundlyd direkte fra dit TV via ét enkelt HDMI-kabel, og med automatisk Low Latency Mode kan du nyde gaming uden mærkbar tidsforsinkelse i lyden. Du kan også glæde dig over Denons smarte ECO Mode, som reducerer energiforbruget markant, i nogle tilfælde helt op til 50%.

Du får tilslutning til pladespiller, og med indbygget wi-fi, Bluetooth med tovejs-funktion (kommende opdatering), Spotify Connect, AirPlay 2 og 6 HDMI-indgange (inkl. front) løber du ikke tør for muligheder foreløbig.

Hvis du ikke har brug for de analoge videoindgange og den avancerede videobehandling med 2 HDMI-udgange i de større modeller, får du ualmindelig meget kvalitets-hjemmebio for pengene med AVR-S750H.

Indbygget HEOS multirum og masser af muligheder
Som noget virkelig lækkert har AVR-S750H indbygget HEOS multirums-funktion, så du helt uden ekstra apparater har direkte adgang til alverdens musik via et hastigt voksende antal af streamingtjenester og titusindvis af radiostationer på nettet. Det hele ligger lige under dine fingerspidser på den dedikerede HEOS-app, og du får både perfekt integration og optimal lydkvalitet på denne måde.

Klar til stemmestyring
Allerede nu er AVR-S750H klar til stemmestyring med Google Assistant og Amazon Alexa, og når Denon aktiverer det, vil du kunne bruge stemmestyring på dansk. Med stemmestyring kan du kontrollere en række grundlæggende funktioner som f.eks. lydstyrke op/ned og play/pause/skip. I en nær fremtid vil du også kunne vælge mange andre kommandoer, så du får en helt ny oplevelse med dit Denon-produkt.

Vær opmærksom på, at stemmestyring kræver, at du har en separat stemmestyrings-enhed koblet på dit netværk sammen med AVR-S750H, for eksempel din smartphone eller en separat stemmestyrings-højtaler, som kan fås for små penge.

*OBS: De opgivne 75 watt er målt som reelle hi-fi-watt (8 ohm, 20-20.000 Hz, lav forvrængning, to kanaler i drift). Målt på samme måde som nogle  konkurrenter gør det (1 kHz hyletone i én kanal), yder AVR-S750H hele 140 watt. Vær opmærksom på dette, når du sammenligner!

Denon AVR-S750H fås i sort finish.

Tekniske specifikationer

Bredde emballage (cm)44
FarveSort
FarvebeskrivelseSort
Højde emballage (cm)21
Længde emballage (cm)52
Vægt (kg)8,6
Vægt emballage (kg)10,6

Tilbehør til Denon AVR-S750H

Anbefalede produkter

DALI SPEKTOR 6 Gulvhøjtaler
DALI SPEKTOR 6
Gulvhøjtaler
4.798,- / 5.998,- / par
DALI SPEKTOR 2 Kompakt højtaler
DALI SPEKTOR 2
Kompakt højtaler
1.758,- / 2.198,- / par
DALI OBERON 1 Kompakt højtaler
DALI OBERON 1
Kompakt højtaler
2.718,- / 3.398,- / par
Denon Home 250 Trådløs højtaler
Trådløs højtaler
2.799,- / 3.199,- / stk