Gå til indhold
Denon
Høretelefoner

Denon AH-MM400

2.999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Skabt til dig, der forlanger eksklusiv kvalitet i alle detaljer. Ørekopper i ægte valnød og fremragende hi-fi-lyd sikrer oplevelser i luksusklassen.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Denon AH-MM400 – sæt den rene luksus på hovedet

  • Fremragende lydkvalitet
  • Meget høj bærekomfort
  • Ørekopper i ægte valnød
  • Solid og foldbar konstruktion i metal
  • Kontrol/mikrofon til iPod/iPhone på kabel (ekstra OFC-kabel til Android m.m. medfølger)
Denon AH-MM400 – sæt den rene luksus på hovedet
AH-MM400 er en over-ear hovedtelefon i luksusklassen. Den løfter den tunge arv efter den anmelderroste AH-D2000, og med lækker metalkonstruktion, ørekopper i ægte valnød og Denons højteknologiske 40 mm "Free Edge"-drivere kan du se frem til en virkelig eksklusiv oplevelse. Disse drivere er konstrueret med kantophæng ligesom en rigtig højttaler, og det baner vej for en utroligt ren, naturlig og dynamisk lydgengivelse.

Ørekopperne kan foldes for nemmere transport, og der medfølger to kabler hhv. med og uden iOS-kontrol. Bæreetui medfølger også.

AH-MM400 fås med finish i ægte valnød.

AH-MM400 – en hi-fi-hovedtelefon i luksusklassen
AH-MM400 er udført i et eksklusivt materialevalg, som kombinerer fornemme akustiske egenskaber med look og finish i høj klasse. Ørekopperne er håndlavet i ægte amerikansk valnød, og de sammenklappelige bøjler er i flot og solidt aluminium. Den polstrede hovedbøjle er en fornøjelse at have på hovedet time efter time, og ørekoppernes omsluttende over-ear-design giver en effektiv isolering mod omgivelsernes støj, så du ikke behøver at ty til elektronisk støjreduktion.

Kablerne er udført i helt rent, iltfrit OFC-kobber, og med de eksklusive Free Edge-membraner får du et utrolig luftigt og dynamisk lydbillede, som ubesværet bevæger sig langt hinsides begge grænser for det hørbare område med en opløsning, som overgår de fleste seriøse hi-fi-højttalere.

To kabler for maksimal fleksibilitet
Det aftagelige kabel har forgyldte minijackstik, og der medfølger to kabler til brug henholdsvis hjemme ved anlægget og til bærbar musik. Du får en 1/4"-adapter så du nemt kan koble hovedtelefonen til et full-size-anlæg, og når du skal på farten, skifter du blot til det medfølgende iPhone/iPod-kabel, som er udstyret med fjenbetjeningsknapper og mikrofon. Det valgfrie kabel giver desuden adgang til at skifte til endnu mere eksotiske entusiastkabler, hvis du måtte ønske det.

Perfekt lyd – også med din smartphone
Hvis du vil have den gode lyd med i lommen, kan Denon Audio App gøre musiklytningen på smartphone til en ekstra stor oplevelse. Lydbilledet kan fintunes med equalizerindstillinger, og spectrum analyzer, playlister samt opdatering på sociale medier gør oplevelsen endnu større. Findes til til iOS og Android.

Tilbehør til Denon AH-MM400

Tekniske specifikationer

Frekvensområde10-40.000 Hz
Følsomhed96 dB
MikrofonNej
Akustisk konstruktionLukket
Impedans passiv32 ohm
BluetoothNej