Gå til indhold
DALI
Soundbar

DALI KUBIK ONE

6.199,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Få flot lyd både til dit TV og til din musik trådløst via Bluetooth. Du kan styre lydstyrken fra din TV-fjernbetjening. Flere flotte farver.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

DALI KUBIK ONE – smart trådløs højttaler med flot lyd til både TV og musik

 • Særdeles velegnet som soundbar-højttaler til dit TV
 • Meget fin lydkvalitet og råstyrke for denne produktkategori
 • Trådløs musikstreaming via Bluetooth fra både din smartphone, PC og Mac
 • Lydstyrke kan styres fra din eksisterende TV-fjernbetjening
 • Raffineret auto tænd/sluk-funktion og meget lavt standby-forbrug (<0,5 watt)
KUBIK ONE er en utrolig alsidig højttaler, som er oplagt til brug som soundbar sammen med dit TV, men den spiller også musik i flot kvalitet, f.eks. trådløst via Bluetooth. Du kan styre lydstyrken med din eksisterende TV-fjernbetjening, og du får masser af tilslutninger inklusive 2 x optisk-ind, USB (computer) og analog-ind.

KUBIK ONE har en raffineret auto tænd/sluk-funktion, både til Bluetooth, TV-lyd m.m., så du får en helt usædvanlig komfort i betjeningen. Og det gælder både til hverdag og når du holder fest og gerne lige vil høre et nummer trådløst fra en smartphone.

KUBIK ONE fås i sort, rød eller hvid finish. Fjernbetjening medfølger.

DALI KUBIK ONE – den alsidige alt-i-ét højttaler til kræsne ører
KUBIK ONE er meget mere end blot en soundbar-højttaler til dit TV. Til forskel fra langt de fleste andre produkter i denne kategori er den nemlig bygget til også at spille musik på en ordentlig måde. Derfor er den en god løsning til køkken/alrum og andre steder, hvor du vil have nem adgang til musik i høj kvalitet uden at have et helt anlæg stående.

Opsætningen er så nem, at du er kørende få minutter, efter at du har pakket KUBIK ONE ud af kassen. Og med det integrerede nøglehuls-vægbeslag behøver du ikke mere end to skruer for at hænge højttaleren op på væggen. Du kan selvfølgelig også vælge at stille den på en hylde, hvis du foretrækker det. Og du kan vælge fronter i forskellig farve, så du får et optimalt match til din indretning.

Smarte tilslutninger og smart betjening
KUBIK ONE er en utrolig fleksibel lydløsning. Som noget helt usædvanligt får du hele to optiske indgange, så du samtidig kan have f.eks. dit TV og en trådløs musikafspiller (f.eks. Sonos, HEOS eller Apple TV) tilkoblet digitalt samtidig. Og du kan skifte imellem dem blot ved tryk på en knap. KUBIK ONE kan indlære de grundlæggende betjeningskoder fra din eksisterende TV-fjernbetjening, så du kan kontrollere lydstyrken og vælge lydkilde herfra.

Via Bluetooth kan du spille trådløs musik fra både smartphone og computer, og fordi KUBIK ONE understøtter Bluetooth aptX-formatet har du mulighed for at streame i en kvalitet, som næsten er på højde med CD (forudsat din afspiller også understøtter formatet). Du kan spille musik i optimal digital kvalitet fra din computer via USB, og du får analoge tilslutninger via både minijack og Phono/RCA.

KUBIK ONE har auto-tænd/sluk, så den automatisk starter op med den rette lydkilde, så snart du tænder for en afspiller. Som en ekstra lækker detalje får du også auto-tænd via Bluetooth. Det betyder, at du bare skal vælge KUBIK ONE på f.eks. din smartphone for at vække højttaleren til live. Du behøver altså ikke engang at bevæge dig hen for at tænde den på en knap. Alt dette kan lade sig gøre med et ultralavt standby-forbrug på under 0,5 watt, og det er faktisk lidt af en teknologisk bedrift.

Solidt og seriøst bygget i alle detaljer
De tekniske løsninger i KUBIK ONE afslører, at den er tænkt som et seriøst lydprodukt. Chassiset er solidt bygget i aluminium, hvilket tillader tyndere vægge og dermed et større indvendigt volumen for bedre bund i lyden. Enhederne er på samme høje niveau som i DALIs traditionelle højttalere, inklusive træfiber-membraner i bas/mellemtone-enhederne og ultralette softdome-diskanter. Altsammen optimeret til bedst mulig spredning af lyden, så du kan få fuld fornøjelse af musikken i hele rummet.

Den indbyggede digitale Klasse D-forstærker yder hele 4 x 25 watt, og fordi hver enhed har sin egen forstærker, har DALI kunnet tilpasse lyden individuelt til bas og diskant. Konstruktionen tillader samtidig en ultrakompakt indbygget strømforsyning, så du slipper for endnu en stor klods nede i stikdåsen.

Du kan indstille bassen i tre niveauer via en skydeknap på bagsiden, så du får optimal lyd i både små og store rum. Hvis du vil have endnu mere og bedre bas, kan du tilslutte en separat aktiv subwoofer. I så fald sørger KUBIK ONE selv for at skære de dybeste toner væk fra hovedhøjttaleren, så du både kan spille højere og med lavere forvrængning.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Elegant og solidt design
 • Meget fin lydkvalitet og råstyrke for denne produktkategori
 • Særdeles velegnet som soundbar-højttaler til dit TV
 • Bluetooth (inkl. aptX) for trådløs musikstreaming fra både Apple iOS, Android, mobil, PC og Mac
 • Lydstyrke kan styres fra din eksisterende TV-fjernbetjening
 • Auto-tænd, også med Bluetooth
 • Nem montering og betjening
 • Integreret vægbeslag
 • Tilslutning for subwoofer
 • To optiske indgange for samtidig tilslutning af f.eks. TV og trådløs musikafspiller
 • Meget lavt standby-forbrug (<0,5 watt)
 • Lækker fjernbetjening i metal
 • Flere farvemuligheder

Begrænsninger

 • Ikke indbygget netværksfunktion
 • Ikke HDMI-tilslutning
 • Ægte hi-fi løsninger vil stadig give væsentlig højere lydkvalitet

Videoer om DALI KUBIK ONE

Tilbehør til DALI KUBIK ONE

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-3dB)48-22.000 Hz
Forstærker25 watt
Diskant størrelse1"
Bas størrelse5.25"