Gå til indhold
God lyd og godt design er noget, du fortjener at have med overalt. Denne lækre Bluetooth-højttaler er svaret på dine mobile lyddrømme! Flere farver.
Cloud Gray

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

DALI KATCH – trådløs batteridrevet Bluetooth-højttaler med suveræn lydkvalitet og raffineret design

KATCH er den første transportable Bluetooth-højttaler fra den danske højttalerspecialist DALI. Og hvilken Bluetooth-højttaler! Den overdådige bestykning giver dig en lydkvalitet, som sætter nye standarder for denne kategori, og det lækre aluminiumsdesign i raffinerede, moderne farvekombinationer gør KATCH til et frisk pust overalt, både ude og inde.

DALI har samarbejdet intenst med internationale trendforskere for at nå frem til et helt topmoderne design. Det afspejler sig blandt andet i det smarte, afrundede aluminiumskabinet og de overraskende farvekombinationer, som ser mere og mere elegante og originale ud, jo længere tid du kigger på dem. Prikken over i'et er det smarte bærehåndtag i ægte læder, som smyger sig rundt om kabinettet og inviterer dig til at tage KATCH i hånden og med overalt.*

Lækre musikoplevelser overalt

KATCH er proppet til randen med teknologi og kvalitetsenheder, som tilsammen gør den i stand til at spille utrolig rent og dynamisk. Her er ikke antydningen af den indeklemte dåselyd, som du finder i mange billigere Bluetooth-højttalere. Du får tværtimod en imponerende musikalsk og autentisk klang, som din musik aldrig behøver at skamme sig over.

I standardopsætningen spiller KATCH med en velafbalanceret og neutral klang, som klæder de fleste genrer. Og fordi den har fuld højttalerbestykning både for og bag kan den fylde hele rummet med lyd i høj kvalitet. Hvis du vil have en lidt mere fyldig og varm lyd eller skal spille i et større lokale, kan du vælge den alternative EQ-indstilling "Warm". Så får du lidt mere bund i lyden og en let tilbagetrukken mellemtone. Det kan være en god løsning i flere situationer, specielt hvis du har KATCH stående frit på et bord, hvor den ikke kan udnytte væggene, eller hvis du har musikindspilninger, som er lidt tynde i lyden.

Selvfølgelig er KATCH ikke et helt hi-fi-anlæg, men hvis dine ønsker siger en seriøs, supernem og velspillende musikløsning, som du samtidig kan tage med dig overalt, rammer du helt i plet her. Bare find musikken på din smartphone, vælg KATCH som Bluetooth-afspiller, og glæd dig over dette lille afrundede lydmirakel fra DALI.

Et helt døgn fyldt med musik

KATCH kan spille i helt op til 24 timer på det indbyggede batteri, så du har rigeligt med strøm til at nyde lækker musik hele dagen, uanset om du er derhjemme, i sommerhuset eller på farten. Du kan oplade din smartphone via USB-tilslutningen, og når du endelig er ved at løbe tør for strøm, varer det højst to timer at tanke helt op igen via den medfølgende oplader.

DALI KATCH fås i flere flotte farvekombinationer: Jet Black, Grape Leaf, Pink/Creme (Cloud Grey), Mørkegrøn/Oliven (Green Moss) og Mørkeblå/Grå (Dark Shadow). Transportetui medfølger.

* Stereoparring er kun beregnet til Bluetooth-afspilning, ikke via minijack-ind.

Flere billeder af DALI KATCH

DALI KATCH Trådløs højtaler med batteri

Videoer om DALI KATCH

Tekniske specifikationer

Bas størrelse3.5"
Diskant størrelse21mm
Frekvensområde (-3dB)49-23.000 Hz

Anbefalede produkter

DALI KATCH G2 Trådløs højtaler med batteri
DALI KATCH G2
Trådløs højtaler med batteri
3.299,- / stk
24