Gå til indhold
2.899,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

God lyd og godt design er noget, du fortjener at have med overalt. Denne lækre Bluetooth-højttaler er svaret på dine mobile lyddrømme! Flere farver.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

DALI KATCH – trådløs batteridrevet Bluetooth-højttaler med suveræn lydkvalitet og raffineret design

KATCH er den første transportable Bluetooth-højttaler fra den danske højttalerspecialist DALI. Og hvilken Bluetooth-højttaler! Den overdådige bestykning giver dig en lydkvalitet, som sætter nye standarder for denne kategori, og det lækre aluminiumsdesign i raffinerede, moderne farvekombinationer gør KATCH til et frisk pust overalt, både ude og inde.

DALI har samarbejdet intenst med internationale trendforskere for at nå frem til et helt topmoderne design. Det afspejler sig blandt andet i det smarte, afrundede aluminiumskabinet og de overraskende farvekombinationer, som ser mere og mere elegante og originale ud, jo længere tid du kigger på dem. Prikken over i'et er det smarte bærehåndtag i ægte læder, som smyger sig rundt om kabinettet og inviterer dig til at tage KATCH i hånden og med overalt.*

Lækre musikoplevelser overalt

KATCH er proppet til randen med teknologi og kvalitetsenheder, som tilsammen gør den i stand til at spille utrolig rent og dynamisk. Her er ikke antydningen af den indeklemte dåselyd, som du finder i mange billigere Bluetooth-højttalere. Du får tværtimod en imponerende musikalsk og autentisk klang, som din musik aldrig behøver at skamme sig over.

I standardopsætningen spiller KATCH med en velafbalanceret og neutral klang, som klæder de fleste genrer. Og fordi den har fuld højttalerbestykning både for og bag kan den fylde hele rummet med lyd i høj kvalitet. Hvis du vil have en lidt mere fyldig og varm lyd eller skal spille i et større lokale, kan du vælge den alternative EQ-indstilling "Warm". Så får du lidt mere bund i lyden og en let tilbagetrukken mellemtone. Det kan være en god løsning i flere situationer, specielt hvis du har KATCH stående frit på et bord, hvor den ikke kan udnytte væggene, eller hvis du har musikindspilninger, som er lidt tynde i lyden.

Selvfølgelig er KATCH ikke et helt hi-fi-anlæg, men hvis dine ønsker siger en seriøs, supernem og velspillende musikløsning, som du samtidig kan tage med dig overalt, rammer du helt i plet her. Bare find musikken på din smartphone, vælg KATCH som Bluetooth-afspiller, og glæd dig over dette lille afrundede lydmirakel fra DALI.

Et helt døgn fyldt med musik

KATCH kan spille i helt op til 24 timer på det indbyggede batteri, så du har rigeligt med strøm til at nyde lækker musik hele dagen, uanset om du er derhjemme, i sommerhuset eller på farten. Du kan oplade din smartphone via USB-tilslutningen, og når du endelig er ved at løbe tør for strøm, varer det højst to timer at tanke helt op igen via den medfølgende oplader.

DALI KATCH fås i flere flotte farvekombinationer: Jet Black, Grape Leaf, Pink/Creme (Cloud Grey), Mørkegrøn/Oliven (Green Moss) og Mørkeblå/Grå (Dark Shadow). Transportetui medfølger.

* Stereoparring er kun beregnet til Bluetooth-afspilning, ikke via minijack-ind.

DALI KATCH – tætpakket med højttalerkvalitet

Når du står med KATCH i hånden, vil du måbe over, hvor meget højttaler og teknologi, DALI har været i stand til at proppe ind i det lille kabinet. Ikke bare ét, men hele to komplette sæt enheder sidder på hver sin side af kabinettet og spiller ryg mod ryg. Den samlede bestykning er to 3,5" basenheder med aluminiumsmembran, to solidt dimensionerede 21 mm softdome-diskanter og to passive enheder til at hjælpe de aktive enheder i bunden. Det er faktisk fuldt på højde med det, som du finder i mange kompakte aktive højttalersæt med separate kabinetter!

Det bliver ikke mindre imponerende, når du kigger på den indbyggede forstærker. Hele 2 x 25 digitale watt i en superkompakt batteridrevet højttaler! Pludselig er det lidt nemmere at forstå, hvorfor KATCH spiller bukserne af de fleste andre Bluetooth-højttalere på denne størrelse. Det her er ikke bare digital manipulation – det er bestykning på et niveau, som kan hamle op med mange traditionelle mikroanlæg. Her kører det hele bare på batteri, og du kan tage det med i hånden!

Kabinet gennemtænkt i alle detaljer

Det er ikke kun for et syns skyld, at DALI har udført kabinettets ramme i ægte aluminium. Inspireret af erfaringerne fra deres lækre FAZON-serier har de valgt dette materiale for at kunne gøre kabinetvæggene tyndere og dermed give enhederne mere indvendigt volumen at arbejde i. Og med et akustisk nettovolumen på kun 0,5 liter er det i høj grad værd at tage med.

Fronterne er udført i et kompositmateriale, som giver en stabil og resonansfri base for enhederne. Prikken over i'et er den elegante bærerem i ægte læder, som elegant smyger sig langs højttalerens kurvede side og ned på undersiden, hvor en lille skrue holder håndtaget på plads. Fristelsen til at tage KATCH med i hånden overalt vil være umulig at modstå.

Tilslutninger og muligheder i massevis

Via Bluetooth kan du streame al din musik trådløst, inklusive streamingtjenester (Spotify, TIDAL m.fl.) og selvfølgelig din egen musiksamling. KATCH understøtter også aptX-formatet, som gør det muligt at streame i næsten-CD-kvalitet fra de fleste nyere mobile afspillere. Og med den smarte NFC-funktion, som også er ved at være meget udbredt, behøver du bare at føre f.eks. din smartphone hen til KATCH. Så er de parret, og musikken kan strømme ud i rummet.

Via minijack-indgangen kan du tilslutte en ekstern lydkilde, f.eks. en iPod shuffle, en anden MP3-afspiller eller dit TV. Du får endda en USB-tilslutning, hvor du kan lade din smartphone eller tilslutte f.eks. en Chromecast Audio, så du også kan spille musik over dit wi-fi-netværk derhjemme.

Tekniske specifikationer

Frekvensområde (-3dB)49-23.000 Hz
Diskant størrelse21mm
Bas størrelse3.5"

Anbefalede produkter