Gå til indhold
Comply
Skumpropper (Sæt)

Comply Ear Tips

169,-Sæt

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Din in-ear-hovedtelefon kan lyde og sidde meget bedre. Bare forkæl den med et sæt Comply-skumpropper og nyd det. Fås i flere størrelser.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Comply Ear Tips – en genial opgradering til din in-ear-hovedtelefon

Ear Tips er løse ørestykker, som kan erstatte de medfølgende gummi- eller silikone-ørestykker på din in-ear-hovedtelefon. De er udført i det unikke Comply memory-skum, som former sig efter din øregang, og det giver dig en hel stribe fordele:

–De falder ikke ud.

–Du får meget bedre bas på grund af den suveræne tilpasning til øregangen.

–Du kan lytte i meget længere tid uden træthed eller irritation.

–Du får maksimal isolering imod støj – alle tiders til rejsebrug.

Comply Ear Tips får din in-ear-hovedtelefon til at yde maksimalt uanset model. T400 passer til langt de fleste af Hi-Fi Klubbens in-ear-modeller, men ellers spørg os eller tjek guiden på www.complyfoam.com

(Comply T200 passer til NAD HP20 og Sennheiser CX 685 og OCX 685i Sport. Sennheiser MX 685 og 685i kan ikke anvendes med Comply skumpropper.)

Comply skum – et unikt materiale med utallige fordele  Teknologien bag Comply-skummet stammer helt tilbage fra 80’erne, hvor et forskerhold hos 3M, ledet af biokemikeren Bob Oliveira, udviklede grundlaget for materialet. I 1990 købte Oliveira teknologien og grundlagde sit eget firma Hearing Components. 
Efter årelangt arbejde og yderligere forskning kom hans team op med Comply-materialet, som er helt ideelt til in-ear-ørepropper. Firmaet har også en ganske stor pro-afdeling, som laver specialprodukter til blandt andet politi og militær. Det er med til at understrege, at Comply er langt mere end bare skumgummi – det er et højteknologisk materiale, som løser sin helt specielle opgave til perfektion.

Tekniske specifikationer

FarveSort
FarvebeskrivelseT100
Vægt (kg)0,02
Højde emballage (cm)3
Længde emballage (cm)14
Vægt emballage (kg)0,02
Bredde emballage (cm)11,5