Gå til indhold

Oplev trådløs
luksus

Pi7 og Pi5 in-ear høretelefonerne fra Bowers & Wilkins har taget alverdens hi-fi-anmeldere med storm. Den nye S2-generation er klar til at give dig en endnu mere lækker oplevelse med total trådløs frihed.

De små True Wireless ørepropper er på rekordtid blevet et uundværligt tilbehør for musikelskere på farten. Her er du altid klar til musik og telefonopkald, uanset om du er på rejse, til træning eller på job. Når du alligevel har dem med overalt, hvorfor så ikke vælge en model, der forkæler dig lidt ekstra?

Forkæl dig selv med
Bowers & Wilkins

Suveræn hi-fi og krystalklare opkald lige ind i øregangen.

De nye S2-versioner af Bowers & Wilkins Pi5 og Pi7 er måske de lækreste in-ears, du kan finde på markedet i dag. Design og finish er fra øverste hylde, og begge modeller giver dig suveræn hi-fi og krystalklare opkald lige ind i øregangen. Pi5 S2 er en fantastisk lydoplevelse – Pi7 S2 er uforglemmelige. Vælg selv!

Hvilken
model
skal jeg vælge?

Her kan du se nogle af de vigtigste forskelle og ligheder mellem Pi7 S2 og Pi5 S2. Hvis du er nysgerrig på de tekniske detaljer, kan du læse meget mere om de forskellige funktioner på produktsiden for den enkelte model.

Bowers & Wilkins
en fuldblods hi-fi stamtavle

Højtalerne fra engelske Bowers & Wilkins har i årtier været fast inventar i en lang række af verdens professionelle lydstudier, heriblandt de legendariske Abbey Road studier i London. Erfaringerne herfra er med til at løfte kvaliteten af alle B&W-produkter op i topklassen uanset pris. Det gælder også firmaets høretelefoner, som bygger videre på den stolte fuldblods-stamtavle.

Uanset om du er til akustisk eller elektrisk musik, vil du være godt rustet med et par høretelefoner fra Bowers & Wilkins. Lyd, design og finish er altid helt i front på markedet, både når det handler om in-ears og de lækre full-size modeller. Et sikkert valg for alle kræsne musikelskere.

Oplev
verdensklasse
med Bowers & Wilkins