Gå til indhold

Bedre TV-lyd på den nemme måde

Denon
soundbar

De bittesmå indbyggede højtalere i dit TV kan slet ikke leve op til den flotte billedkvalitet. En soundbar fra hi-fi-specialisten Denon er en kompakt og elegant vej til bedre TV-lyd, og du får supernem betjening med i købet. Her ser du nogle gode løsninger – vælg selv den, der passer bedst til netop dit behov, dit TV og din pengepung.

Vil du høre, før du handler? Så kom ind i HiFi Klubben, og oplev den Denon soundbar, du har set dig varm på. Vi er klar med råd og vejledning, så du kommer hjem med den helt rigtige løsning. En Denon soundbar kan bruges med alle TV – også dit!

God - alt det nødvendige til en god pris

Spar 20%

Denon DHT-S216
Bluetooth
indbygget

DHT-S216 er en prisvenlig og meget velbygget soundbar, som vil give dig langt bedre lyd end TV’ets egne indbyggede højtalere, selv uden subwoofer. Du kan få 3D-effekt i lyden, og lydstyrken klarer du fra din eksisterende TV-fjernbetjening.
Pris: 1359,-
Køb her
Spar 20%

Denon DHT-S316
Subwoofer
medfølger

DHT-S316 er en smart og superslank soundbar-højtaler, som giver dig langt bedre lyd end TV’ets indbyggede højtalere. Den trådløse subwoofer giver fyldig bas i lyden uden grimme kabler. Trådløs musik fra din smartphone via Bluetooth.
Pris: 1 839,-
Køb her

Bedre – også til trådløs musik

Spar 20%

Denon DHT-S416
med Chromecast
musikstreaming

DHT-S416 er en smart og superslank soundbar-højtaler med trådløs subwoofer, som giver dig langt bedre lyd end TV’ets indbyggede højtalere. Med Chromecast og Bluetooth er det også en ren leg at spille trådløs musik fra din smartphone.
Pris: 1 999,-
Køb her

Bedst - Indbygget HEOS, multirum og klar til trådløs surround

Spar 20%

Denon DHT-S716H
kan kompletteras med surround

DHT-S716H er en avanceret TV-soundbar, som giver dig lyd og brugeroplevelse i særklasse, inkl. indbygget HEOS musikstreaming og multirum. Du kan udbygge med trådløse surround-højtalere, og med 4 x HDMI kan du tilslutte alt dit udstyr.
Pris: 5 359,-
Køb her
Spar 20%

Denon Home Sound Bar 550
Surround
fornemmelse (Dolby Atmos)

Denon Home Sound Bar 550 er en seriøs og letbetjent soundbar med eksklusiv finish og surround-fornemmelse til din TV-lyd. Du får samtidig hele det trådløse HEOS-univers med i købet, og du kan styre lyden fra din TV-fjernkontrol. Inkl. Bluetooth.
Pris: 3 839,-
Køb her