Gå til indhold

HiFi Klubben holder åbent - info omkring Corona-situationen

Situationen omkring Coronavirus/COVID-19 har skabt en række nye og store udfordringer for os allesammen. I HiFi Klubben indretter vi os løbende efter de nye betingelser. Vores butikker holder stadig åbent, og du kan stadig handle trygt og hurtigt hos os, uanset om du foretrækker personlig betjening eller netbutik.

Vi følger naturligvis sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring rengøring, hygiejne og personlig adfærd for at minimere eventuel smitterisiko. Det gælder i butikkerne, og det gælder hele vejen fra vores centrallager, og til du står med din pakke i hånden. Du kan se mere info på sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Varer og levering som normalt
Vi har masser af varer på lager, og vi kan også stadig levere både til afhentning i butik og til din hjemadresse, med normale leveringstider. Så selvom situationen er usædvanlig, behøver du ikke at undvære det anlæg eller TV, som du har gået og drømt om. Kom ind i din HiFi Klubben butik, eller kontakt vores kundeservice – vi er klar til at hjælpe dig!

Vi er færre på arbejde – ændrede åbningstider i butikkerne
På grund af situationen vil der være mindre personale og specielle åbningstider i vores butikker. Medarbejdere med en let forkølelse bliver naturligvis hjemme, og for at hjælpe med udfordringer omkring børnepasning og lignende tilpasser vi åbningstiderne lokalt for den enkelte butik. På den måde kan vi holde butikken åben på en måde, der både tager hensyn til vores kunder og vores medarbejdere. Herunder kan du se vores aktuelle åbningstider, og de vil blive opdateret løbende.

>> Se butikkernes åbningstider <<

Book en demo – også uden for åbningstid
Hvis du gerne vil opleve et bestemt produkt i fred og ro eller sammenligne det med andre alternativer, er vi klar til at give dig en personlig demonstration på et tidspunkt, der passer dig. Kontakt butikken, eller brug formularen ”Book en demonstration” nederst på siden til det produkt, du er interesseret i.