Gå til indhold

COVID-19 info – HiFi Klubben

Situationen omkring Coronavirus/COVID-19 har skabt en række nye og store udfordringer for os allesammen. I HiFi Klubben indretter vi os løbende efter de nye betingelser, og du kan stadig handle trygt og hurtigt hos os, uanset om du foretrækker personlig betjening eller netbutik.

Mundbind
Fra 29. oktober 2020 er der krav om mundbind i alle butikker. Vores personale bærer mundbind og det skal alle kunder også gøre. Har du ikke selv et mundbind med, har vi et til dig.

Hygiejne
Vi følger naturligvis sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring rengøring, hygiejne og personlig adfærd for at minimere eventuel smitterisiko. Der står håndsprit og mundbind i alle butikker ved indgangsdøren. Denne ekstra forsigtighed gælder i butikkerne, og det gælder hele vejen fra vores centrallager, og til du står med din pakke i hånden. Du kan se mere info på sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Varer og levering som normalt
Vi har masser af varer på lager, og vi kan også stadig levere både til afhentning i butik og til din hjemadresse, med normale leveringstider. Så selvom situationen er usædvanlig, behøver du ikke at undvære det anlæg eller TV, som du har gået og drømt om. Kom ind i din HiFi Klubben butik, eller kontakt vores kundeservice – vi er klar til at hjælpe dig!

Vi holder afstand
Ved indgangen til alle butikker står hvor mange kunder butikken har plads til, ifølge de gældende regler. Hjælp os med at overholde dette og hold afstand til andre kunder og personale når du færdes i vores butikker.

>> Se butikkernes åbningstider <<

Book en demo – også uden for åbningstid
Hvis du gerne vil opleve et bestemt produkt i fred og ro eller sammenligne det med andre alternativer, er vi klar til at give dig en personlig demonstration på et tidspunkt, der passer dig. Kontakt butikken, eller brug formularen ”Book en demonstration” nederst på siden til det produkt, du er interesseret i.