Gå til indhold

COVID-19 info – HiFi Klubben

Nedlukning til og med 28. februar
Vores butikker holder, som følge af de seneste restriktioner, lukket for almindeligt salg og rådgivning til og med den 28. februar. Vores netbutik er til gengæld åben døgnet rundt og vi leverer helt som normalt.

I perioden vi er nedlukket kan vi i butikkerne stadig tilbyde:

 • Udlevering af varer købt og betalt online.
 • Udlevering af servicesager hvor der ikke er betaling involveret.
 • Rådgivning og køb over telefonen til afhentning i butikken.
 • Levering af varer fra butikkerne (i visse tilfælde - spørg butikken).
 • Montering (muligvis ventetid – spørg butikken).

Afhentning af varer købt og betalt online:
Når din vare er klar til afhentning, vil du få besked direkte fra butikken. Butikkerne kan kontaktes på telefonen og vores åbningstider som kan ses på hjemmesiden, angiver i hvilket tidsrum butikkerne er bemandede til udlevering af pakker og klar på telefonerne.

Begrænset service og begrænsede åbningstider.
Vi kan/må kun udlevere varer som er købt og betalt online eller via anden form for fjernsalg. Vi kan derfor IKKE tilbyde:

 • Demonstration af produkterne.
 • Indlevering af servicesager.
 • Køb af andre ting ved afhentning af din ordre.
 • Bytte af julegaver.
 • Håndtering af reparationer.
 • Anden form for almindelig forretning.

Vi har i perioden begrænsede åbningstider i de fleste butikker. Se butikkernes kontaktinfo og åbningstider her.

Fristen for at bytte og returnere varer forlænges:
For ”Julegaver” og køb foretaget efter nedlukning, udvides returfristen til 30 dage efter vi igen har åbne butikker. Følg med her på siden for nærmere info. Vores almindelige betingelser for ombytning og returnering er stadig gældende og kan ses her.

Mundbind
Der er i detailhandel krav om mundbind i alle butikker. Vores personale bærer mundbind og det skal alle kunder også gøre. Har du ikke selv et mundbind med, har vi et til dig.

Hygiejne
Vi følger naturligvis sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring rengøring, hygiejne og personlig adfærd for at minimere eventuel smitterisiko. Der står håndsprit og mundbind i alle butikker ved indgangsdøren. Denne ekstra forsigtighed gælder i butikkerne, og det gælder hele vejen fra vores centrallager, og til du står med din pakke i hånden. Du kan se mere info på sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Varer og levering som normalt
Vi har masser af varer på lager, og vi kan også stadig levere både til afhentning i butik og til din hjemadresse, med normale leveringstider. Så selvom situationen er usædvanlig, behøver du ikke at undvære det anlæg eller TV, som du har gået og drømt om.

Vi holder afstand
Ved indgangen til alle butikker står hvor mange kunder butikken har plads til, ifølge de gældende regler. Hjælp os med at overholde dette og hold afstand til andre kunder og personale når du færdes i vores butikker.

Uforpligtende
e-hjælp

på video eller telefon

Lige nu bliver vi allesammen opfordret til at blive hjemme så meget som muligt. Men når du ikke kan komme til os i HiFi Klubben, så kommer vi da bare til dig – på telefon eller på video, for eksempel via Facetime eller Messenger.
Book e-hjælp i dag