Gå til indhold

COVID-19 info – HiFi Klubben

I HiFi Klubben indretter vi os løbende efter de nyeste retningslinjer, og du kan stadig handle trygt og hurtigt hos os, uanset om du foretrækker personlig betjening eller netbutik.

Genåbning af butikker mandag d. 1. marts 2021
Fra 1. marts er vores butikker igen åbne for almindelige kundebesøg.
Åbningstiderne finder du her.

Mundbind
Der er i detailhandel krav om mundbind i alle butikker. Vores personale bærer mundbind og det skal alle kunder også gøre. Har du ikke selv et mundbind med, har vi et til dig.

Hygiejne
Vi følger naturligvis sundhedsstyrelsens retningslinjer omkring rengøring, hygiejne og personlig adfærd for at minimere eventuel smitterisiko. Der står håndsprit og mundbind i alle butikker ved indgangsdøren. Denne ekstra forsigtighed gælder i butikkerne, og det gælder hele vejen fra vores centrallager, og til du står med din pakke i hånden. Du kan se mere info på sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Vi holder afstand
Ved indgangen til alle butikker står hvor mange kunder butikken har plads til, ifølge de gældende regler. Hjælp os med at overholde dette og hold afstand til andre kunder og personale når du færdes i vores butikker.

Varer og levering som normalt
Vi har masser af varer på lager, og vi kan også stadig levere både til afhentning i butik og til din hjemadresse, med normale leveringstider. Så selvom situationen er usædvanlig, behøver du ikke at undvære det anlæg eller TV, som du har gået og drømt om. Kom ind i din HiFi Klubben butik, eller kontakt vores kundeservice – vi er klar til at hjælpe dig!

Book en demo – også uden for åbningstid
Hvis du gerne vil opleve et bestemt produkt i fred og ro eller sammenligne det med andre alternativer, er vi klar til at give dig en personlig demonstration på et tidspunkt, der passer dig. Kontakt butikken, eller brug formularen ”Book en demonstration” nederst på siden til det produkt, du er interesseret i.

Uforpligtende
e-hjælp

på video eller telefon

Lige nu bliver vi allesammen opfordret til at blive hjemme så meget som muligt. Men når du ikke kan komme til os i HiFi Klubben, så kommer vi da bare til dig – på telefon eller på video, for eksempel via Facetime eller Messenger.
Book e-hjælp i dag