Gå til indhold

værdi op til 6.995,-

KØB SAMSUNG QLED TV OG FÅ ET 
EKSTRA SAMSUNG-PRODUKT

Lige nu har Samsung en QLED-kampagne hvor valgfriheden er i fokus. Når du køber, et af de QLED 2020 TV der indgår i denne kampagne, fra HiFi Klubben eller andre Samsung-forhandlere, medfølger der et Samsung elektronik-produkt, som du selv kan vælge. 

VALGET STÅR MELLEM TRE PRODUKTER MED EN VÆRDI OP TIL 6.995,-

Kampagnen håndteres direkte af Samsung, læs mere herunder.

SÅDAN FÅR DU DIT PRODUKT

  1. Køb Q80T 65” eller større, eller Q90/Q95T/Q800T/Q900T/Q950T i alle størrelser hos en af de udvalgte nordiske forhandlere, i butik eller online.
  2. Registrer dit køb på www.samsung.com/dk/offer/qled-2020-offer senest 1. december 2020.
  3. Det valgte produkt vil blive sendt 30 dage efter registrering.

Tilbuddet gælder for privat forbrugerkøb (ikke for virksomheder) foretaget i perioden fra den 17. august 2020 til den 1. november 2020 og kan ikke kombineres med andre tilbud. Tilbuddet kan kun bruges én gang pr. hustand og kun en gang pr. kvittering/faktura. Kampagnen kører hos udvalgte nordiske Samsung-forhandlere, og de Samsung-produkter du kan få med ekstra, forhandles ikke i HiFi Klubben.