Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Trådløst headset

Bowers & Wilkins PX5

2.199,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Suveræn lyd, eksklusivt design, høj komfort, nem betjening – disse avancerede ANC on-ear høretelefoner sender dig op i luksusklassen.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Bowers & Wilkins PX5 – eksklusive trådløse luksus on-ear hi-fi-høretelefoner med fremragende lydkvalitet, lækkert design og avanceret noise cancelling (ANC)

 • Fremragende lydkvalitet med dyb og fyldig bas
 • Meget brugervenlige med smart tænd/sluk
 • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC)
 • Adaptive Bluetooth 5.0 inkl. AAC og aptX HD
 • Eksklusivt design i kulfiber komposit og nano-behandlet tekstil
Bowers & Wilkins PX5 er eksklusive og avancerede on-ear Bluetooth hi-fi-høretelefoner med suveræn lydkvalitet og smart noise cancelling (ANC). Her er alle kræfter sat ind på at give dig en totaloplevelse i luksusklassen, både hvad angår lyd, komfort, design og finish.    

Hvis din smag går i retning af en on-ear model, får du her den samme flotte finish, den samme grundlæggende lydkvalitet og de samme smarte funktioner som på den større PX7 over-ear. Og som noget unikt kan du vælge PX5 i en supersmart blå farvevariant.

Avanceret og elegant
PX5 har dagens bedste Bluetooth 5.0-teknologi, som arbejder perfekt sammen med den avancerede ANC-funktion. Det betyder optimal lydkvalitet og samtidig en state-of-the-art støjreduktion, som automatisk tilpasser sig til dine omgivelser og sikrer dig en uforstyrret musikoplevelse uden at forringe lyden.

Alle materialer er valgt for at give dig den bedste kombination af slidstyrke og lav vægt. For eksempel er hovedbøjlen udført i kulfiber-komposit, som både er lettere og stærkere end metal. Og den elegante stofbeklædning på de drejbare ørekopper er nano-behandlet for at afvise vand, snavs og støv.

Genialt brugervenlig med smart tænd/sluk
PX5 har indbyggede sensorer, som automatisk sørger for at tænde og slukke både høretelefonerne og afspilningen, alt efter om du vil lytte, snakke eller bruge dine ører på egen hånd. Vil du lytte til musik? PX5 tænder automatisk, når du samler dem op. Skal du lige sige noget til sidemanden? PX5 standser afspilningen på din musik-app, når du løfter en ørekop eller hænger dem om halsen – og går selv tilbage til afspilning fra samme sted, når du er klar til at lytte igen.

Læg PX5 fra dig, og de slukker selv for strømmen og standser din musik-app. Når du samler dem op igen, tænder de automatisk for det hele igen fra samme sted i musikken. For at aktivere din stemme-assistent på telefonen, trykker du bare på en enkelt knap – så er assistenten klar til at lytte. Enkelt, intuitivt og genialt!

Med op til 25 timers aktiv batteritid og smart strømstyring kan du holde din PX5 klar på standby i ugevis – bare saml den op, og du er klar til at lytte!

Bowers & Wilkins PX5 fås med finish i sort (Space Grey) eller blå (Blue). Sammenklappeligt transportetui medfølger.

Eksklusive og superstærke materialer
PX5 er højteknologiske høretelefoner, hvor alt er udviklet in-house hos Bowers & Wilkins, og intet er overladt til tilfældighederne. Det gælder også materialevalget, som kombinerer maksimal styrke og minimal vægt. Hovedbøjlen er udført i ’short strand carbon fibers’ – et helt nyt kulfiber-komposit, som vejer langt mindre end både stål og aluminium, men er langt stærkere og bedre til at dæmpe resonanser og stående bølger. Det gavner både holdbarhed, komfort og lydkvalitet, og som ekstra bonus giver det et cool og spændende look til dine PX5.

Bowers & Wilkins har testet en lang række materialer til ørepuderne, og resultatet er faldet ud til fordel for blødt kunstlæder. Det har vist sig at give den bedste lydkvalitet, og samtidig er det mere hygiejnisk og allergisikkert end ægte læder. Det elegante tekstil på hovedbøjlen og ørekopperne er et patenteret design, som er nano-behandlet for at afvise støv og snavs. Du skal derfor ikke være bange for, at dine PX5 kommer til at se trætte og snavsede ud i utide.

Højkvalitets Bluetooth og avanceret noise cancellation (ANC)
Bowers & Wilkins er første producent på markedet til at bruge det nye aptX Adaptive BT 5.0 Bluetooth-chipset. Det betyder kort sagt bedre trådløs lyd, bedre støjreduktion, lavere strømforbrug og lavere forsinkelse mellem lyd og billede, når du for eksempel bruger PX5 til videoafspilning. Med det nye chipset kan du endelig få effektiv ANC uden samtidig at suge livet ud af musikken, som du kan opleve det på nogle alternativer.

PX5 har Adaptive ANC, hvilket vil sige, at støjreduktionen automatisk tilpasser sig dine omgivelser. Via den dedikerede Bowers & Wilkins-app kan du finjustere funktionen til din personlige smag. Det gælder også voice pass-through, som lader stemmer fra omgivelserne slippe mere eller mindre igennem. Og hvis du sidder i din salige ANC-boble i flyet og lige skal høre, hvad stewardessen prøver at fortælle dig med kaffekanden, trykker du bare kort på ANC-knappen – så er der hul igennem.

Som en anden lækker detalje kan PX5 kobles trådløst til to Bluetooth-enheder samtidig (Dual Mode), så du lynhurtigt kan skifte fra det ene apparat til det andet, for eksempel hvis telefonen ringer, mens du ser en film på din tablet. Rigtig smart, hvis du for eksempel sidder i toget og ikke lige har lyst til at rode rundt med dine enheder.

Hvis du vil spare på strømmen, kan du lytte via det medfølgende minijack-kabel eller via USB fra din computer. Med USB-afspilning kan du nyde ukomprimeret digital lyd i fuld CD-kvalitet, uden at du er nødt til at investere i en separat D/A-konverter som med de fleste andre høretelefoner.

Telefonopkald i topkvalitet
Ud over de musikalske kvaliteter har B&W også arbejdet hårdt for at give dig den bedst mulige oplevelse, når du telefonerer. PX5 bruger således to mikrofoner og Clear Voice Capture-teknologi (CVC 2), som forbedrer stemmegengivelsen markant. Den ene mikrofon fokuserer på din stemme, mens den ekstra mikrofon opfanger støj fra omgivelserne og hjælper med at få din stemme trukket frem i forgrunden.

HiFi Klubbens
Ekspertvurdering

Fordele

 • Fremragende lydkvalitet
 • Meget brugervenlige med smart tænd/sluk
 • Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC) med Pass-Through
 • Dedikeret app til personlige brugerindstillinger
 • Adaptive Bluetooth 5.0 inkl. AAC, aptX HD og aptX Adaptive 24bit
 • Eksklusivt design i kulfiber/komposit og smudsafvisende tekstil
 • Kan forbinde til to Bluetooth-enheder samtidig
 • Kan også spille via kabel (minijack/USB)
 • Opkald i høj kvalitet med CVC (Clear Voice Capture)
 • Nem aktivering af din personlige stemme-assistent (Google Assistant, Apple Siri m.fl.)
 • Drejbare ørekopper for nem transport (sammenklappeligt hårdt transportetui medfølger)
 • Fås i flere farver

Begrænsninger

 • Kan ikke spille uden batteristrøm
 • Ikke fuldt sammenklappelig
 • Ikke velegnet til sport og træning

Tilbehør til Bowers & Wilkins PX5

Tekniske specifikationer

HøretelefontypeOn-ear
Aktiv støjreduceringJa
Frekvensområde10-30.000 Hz
MikrofonJa
Bluetooth type5
Bluetooth teknologiaptX, aptX HD, AAC
Afspilning via USBJa

Anbefalede produkter