Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Høretelefoner

Bowers & Wilkins P9 Signature

6.699,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Når B&W fejrer 50-års jubilæum, sker det med flyvende faner. En unik luksusoplevelse både for dine ører og øjne – og en født kultklassiker!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

B&W P9 Signature – unik luksus-hovedtelefon som fejrer 50 års ultimative lydoplevelser

  • Lydkvalitet og rumgengivelse i allerhøjeste klasse
  • Overdådig finish i Saffiano-læder og aluminium
  • Suveræn bærekomfort
  • iPhone/iPad-kontrol på kabel (standardkabel og 5 meter kabel til hjemmebrug medfølger)
  • Sammenklappelig konstruktion
P9 Signature er en helt unik hovedtelefon fra den engelske højttalerspecialist Bowers & Wilkins. Den er skabt for at markere firmaets 50-års jubilæum, og den indtager sin naturlige plads ved siden af de andre legendariske jubilæumsprodukter, som gennem tiden har spredt stjernestøv over B&W-logoet.

Kultklassikere som de kostbare Limited Edition-højttalere Signature Diamond og Silver Signature kan stadig give blanke øjne hos entusiaster over hele verden. B&W's jubilæumsudgaver er nemlig ikke bare produkter – de er ikoner med en ejerglæde, der sprænger skalaen!

P9 Signature er B&W's suverænt lækreste og mest velspillende hovedtelefon til dato, og den rummer summen af 50 års forskning og jagt på den ultimative lydoplevelse. Pakket ind i et design og en finish, som vil gøre den til din livslange følgesvend. P9 Signature er udviklet af det samme hold, som skabte den fantastiske high-end-højttaler 800 D3, som er verdens måske bedste hi-fi-højttaler uanset pris. Så er niveauet lagt.

P9 Signature fås med finish i italiensk Saffiano-læder og aluminium. Eksklusiv transportæske med finish i Alcantara-stof og Saffiano medfølger.

B&W P9 Signature – en ultimativ hovedtelefon
P9 Signature er en hovedtelefon, hvor der ikke bliver gået på kompromis nogen steder. Mange af de tekniske løsninger bygger på de samme grundprincipper som i den prisvindende P7-model, blot taget op på et endnu højere niveau. Den helt afgørende forskel ligger i placeringen af selve membranerne, som er vinklet i forhold til ørerne i stedet for at spille direkte ind i øregangene.

Denne innovative løsning giver en helt suveræn naturlighed i lydbilledet, som minder om oplevelsen af at sidde foran et sæt rigtige high-end-højttalere. Her spiller musikken jo netop foran dig og ikke inde i hovedet som med normale hovedtelefoner. Kombineret med den fabelagtigt klare og detaljerede gengivelse af hele toneområdet fra afgrundsdyb bas til diskant langt over høregrænsen, kan du glæde dig til en helt ny og spændende oplevelse. Du skylder næsten dig selv at prøve – om ikke andet så for at opleve, hvor godt det rent faktisk kan gøres i dag.

Fortjener det finest mulige signal
P9 Signature har en impedans på 22 ohm. Det betyder i praksis, at den er rimelig nem at drive og derfor kan bruges med de indbyggede forstærkere i de fleste bærbare afspillere og telefoner. Men hvis du virkelig ønsker at opleve den fulde lydkvalitetet fra P9 Signature, er der ingen vej uden om en separat hovedtelefonforstærker. Heldigvis findes der i dag en række smarte mobile modeller, som kan bruges sammen med de fleste bærbare devices. Det vil løfte din lydoplevelse op på et langt højere niveau.

Det allerbedste sted at bruge P9 Signature er måske derhjemme, hvor du virkelig kan nyde dens fantastiske kvaliteter i fred og ro. Så udskifter du bare 1,2 meter-kablet med den medfølgende 5 meter-udgave. Det er langt nok, til at du kan ligge bekvemt i din sofa og nyde din favoritmusik med P9 Signature koblet til en dedikeret hovedtelefonforstærker eller en almindelig forstærker med højkvalitets hovedtelefonudgang.

Tekniske løsninger hentet fra high-end højttaleruniverset
Til driverne i P9 Signature har Bowers & Wilkins hentet teknologi fra deres bedste traditionelle højttalere. Kravene til en driver, som skal gengive bas, er helt anderledes end til dem, som skal gengive mellemtone og diskant. I hovedtelefoner bruger man kun én enkelt driver, som skal gengive det hele. Derfor er det nødvendigt at udvikle løsninger, som giver det bedste fra begge verdener.

Almindelige hovedtelefon-drivere har ofte membran med separat ophæng, men på P9 Signature er designet såkaldt semi-pistonic, dvs. at det fungerer som et stempel ved lavere frekvenser, men ikke når det skal gengive mellemtone og opefter. Denne teknologi minder faktisk en del om den, du finder i B&W's avancerede FST mellemtone-enheder. Resultatet er en driver – og en hovedtelefon – som kan gengive fantastisk bas og dynamik, samtidig med at den lyder superopløst, detaljeret og åben.

Design og finish for livet
P9 Signature er skabt til at give dig ultimativ nydelse i årtier. Derfor er både design og finish udført helt kompromisløst, både hvad angår look, komfort og holdbarhed. Både hovedbøjle og ørekopper er polstret med kostbart italiensk Saffiano-læder, som tilmed er blevet "stemplet" med et elegant mønster, som giver en endnu mere lækker struktur i overfladen. Ørekopperne er polstret med memoryskum, og med tiden vil det forme sig efter netop dit hoved, så du får en helt optimal pasform og komfort.

Selve hovedbøjlen er utrolig flot og solidt udført i aluminium, og ørekopperne er hængslet, så de kan foldes sammen for transport. Dermed kan du tage den ultimative luksus med dig, når du er undervejs. Selv det medfølgende transportetui er dekoreret med Saffiano-læder, som afspejler det kostbare indhold på smukkeste vis.

Tilbehør til Bowers & Wilkins P9 Signature

Tekniske specifikationer

Frekvensområde2-30.000 Hz
MikrofonNej
Akustisk konstruktionLukket
Impedans passiv22 ohm
BluetoothNej