Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Høretelefoner

Bowers & Wilkins P5 Series 2

999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Eksklusiv all-round hi-fi-hovedtelefon med design, finish og lydkvalitet på højeste niveau. Absolut topkvalitet både på farten og hjemme ved anlægget.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

B&W P5 Series 2 – mobil hi-fi-hovedtelefon i den helt eksklusive klasse

  • Fremragende lydkvalitet
  • Eksklusivt og solidt design i ægte læder og metal
  • Høj bærekomfort
  • Drejelige ørekopper for nemmere transport
  • Ekstra kabel med Apple iOS-kontrol medfølger
P5 Series 2 er anden generation af B&W's eksklusive P5 on-ear-hovedtelefon, og den er skabt til dig, som nægter at gå på kompromis med design eller lydkvalitet, bare fordi du er på farten. Her får du mobil musiknydelse på et niveau, som du aldrig har set eller hørt før. Det her er vaskeægte, krystalklar hi-fi!

P5 Series 2 kan udadtil kendes på, at den har fået sorte aluminiums-dækplader på ørestykkerne i stedet for sølv. Driverne er nu de samme som topmodellen P7, og sammen med en stribe andre forbedringer giver det dig en helt unik oplevelse, både hvad angår lyd og design.

Designet i børstet aluminium, rustfrit stål og ægte læder er både unikt og solidt, så du kan nyde alle de lækre detaljer på din hovedtelefon uden at spekulere på, om den nu også kan holde til at blive brugt time efter time, år efter år. Komforten med de bløde, læderbeklædte skum-ørepuder og den polstrede hovedbøjle er i særklasse, og når din P5 Series 2 skal have en pause, kan du dreje ørekopperne en kvart omgang og nemt gemme den væk i det lækre medfølgende transportetui.

Du får et ekstra kabel med i købet, hvor der er indbygget kontrol/mikrofon til iPod/iPhone. Men du kan selvfølgelig også bruge P5 Series 2 sammen med Android eller andre bærbare afspillere. Her bruger du bare standardkablet.

P5 Series 2 fås i sort finish.

B&W P5 Series 2 – en unik hi-fi-hovedtelefon
I forhold til første generation har Series 2-udgaven fået de samme eksklusive 40mm-drivere, som du finder på topmodellen P7. Det giver en dramatisk forbedring af den i forvejen meget fine lydkvalitet, hvor alting nu lyder langt mere åbent og dynamisk og med en imponerende dyb bas. Præstationerne er nu meget tæt på P7, og den væsentligste grund til at vælge denne er, hvis du foretrækker en model, der helt omslutter ørerne. Eller hvis du vil have det allersidste pift i dybbas og rumfornemmelse.

Blandt de andre forbedringer finder du bedre og tykkere kabel, bedre stik og et skummateriale i ørepuderne, som endnu bedre er i stand til at tilpasse sig bekvemt til formen på dit øre.

Skabt til krystalklar hi-fi-lyd
P5 Series 2 er hele vejen igennem skabt ud fra B&W's fornemme traditioner som højttalerproducent i verdensklasse. Alle tekniske løsninger er udviklet ud fra ønsket om at få samme lydkvalitet som fra et par hi-fi-højttalere i den helt eksklusive klasse.

De store 40mm-drivere er state-of-the-art teknologi, og både magnetsystem og ophæng er optimeret til at give membranen en perfekt stempelbevægelse uden opbrud. Luftventiler med en speciel perforeret film giver præcis kontrol over luftstrømmen fra membranens bagside. Baflen, hvor membranen er fastgjort, er ekstra forstærket for at eliminere resonanser.

Selve svingspolen er udført i en kobber-aluminium legering, som sparer vægt og giver membranen en endnu friere bevægelse og dermed endnu finere gengivelse af de højeste frekvenser. Alle disse detaljer understreger, at P5 Series 2 er et fuldblods hi-fi-produkt fra øverste skuffe.

iPod-funktionalitet i topklasse
På det ene af de to medfølgende kabler får du en handy lille volumenkontrol, inklusive mikrofon til iPod/iPhone. Dermed behøver du ikke at rode rundt i lommen, når du vil skrue op og ned for lyden eller føre en samtale over din iPhone.* Som en ekstra bonus kan du også bruge disse funktioner sammen med MacBook Pro.

Hvis du vil bruge P5 Series 2 på anlægget derhjemme og være sikker på maksimal lydkvalitet, kan du på et øjeblik skifte til det andet kabel, som er en traditionel højkvalitets type uden volumenkontrol. Begge kabler har ledere i eksklusivt iltfrit OFC-kobber.

* Volumen op/ned ifm. iPhone virker kun på iPhone 3GS eller nyere. Se liste over kompatible iPods/iPhones på B&W's hjemmeside

Tekniske specifikationer

FarveSort
FarvebeskrivelseSort
Vægt (kg)0,74
Højde emballage (cm)22
Længde emballage (cm)18
Vægt emballage (kg)0,74
Bredde emballage (cm)8