Gå til indhold
Bowers & Wilkins
Høretelefoner

Bowers & Wilkins P3 Series 2

999,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Eksklusiv kompakt hovedtelefon med komfort, design, finish og lydkvalitet i særklasse. Ren luksus både undervejs og derhjemme!
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

B&W P3 Series 2 – kompakt hovedtelefon med eksklusiv lyd og elegance

  • Fremragende lydkvalitet for en kompakt hovedtelefon
  • Eksklusivt og solidt design i ægte læder og metal
  • iPhone-kontrol på kablet (ekstra kabel medfølger)
  • Høj bærekomfort
  • Sammenklappelig konstruktion (transportetui medfølger)
P3 Series 2 er en kompakt hovedtelefon med et design så smart og stilrent, at det sætter standarden for denne kategori. Designet i børstet aluminium, rustfrit stål og ægte læder er både unikt og solidt, så du kan nyde alle de lækre detaljer på din hovedtelefon uden at spekulere på, om den nu også kan holde til at blive brugt time efter time, år efter år. Hvis du ønsker at signalere eksklusiv elegance i stedet for rå gadestil, har du den perfekte hovedtelefon her.

Den lækre polstring på hovedbøjle og ørekopper sørger samtidig for bærekomfort i topklasse. Det betyder, at du kan nyde den krystalklare og naturlige musikgengivelse time efter time uden antydning af lyttetræthed, uanset om du spiller på din smartphone eller dit anlæg.

I forhold til den oprindelige udgave er P3 Series 2 udført med ørepuder i læder i stedet for tekstil. Membranen har også fået det samme unikke Mylar dæmpnings-system som den anmelderroste P5, så lydkvaliteten er blevet endnu højere end i originalen. Med iPhone-kontrol på kablet har du alting lige ved hånden, og når du ikke nyder vellyden på hovedet, kan du folde den sammen og gemme den i det medfølgende transportetui.

P3 Series 2 fås i sort finish.

iPod-funktionalitet i topklasse
På det ene af de to medfølgende kabler får du en handy lille volumenkontrol, inklusive mikrofon til iPod/iPhone. Dermed behøver du ikke at rode rundt i lommen, når du vil skrue op og ned for lyden eller føre en samtale over din iPhone.* Som en ekstra bonus kan du også bruge disse funktioner sammen med MacBook Pro.

Hvis du vil bruge P3 Series 2 på anlægget derhjemme og være sikker på maksimal lydkvalitet, kan du på et øjeblik skifte til det andet kabel, som er en traditionel højkvalitets type uden volumenkontrol. Begge kabler har ledere i eksklusivt iltfrit OFC-kobber.

Skabt til den rene lyd
P3 Series 2 er hele vejen igennem skabt ud fra B&W's fornemme traditioner som højttalerproducent i verdensklasse. Det betyder fuld fokus på den rene musikoplevelse og dermed også et rungende nej til lydforringende gimmicks som "Deep Bass", "Megabass", "Enhanced" osv.

B&W's holdning er, at kunstneren og produceren – og ikke højttaleren eller hovedtelefonen – skal bestemme, hvordan musikken skal lyde. Til gengæld lægger B&W alle kræfter i at gengive denne lyd så naturtro som muligt. Og hver eneste gang den krystalklare vellyd flyder igennem dine øregange, vil du glæde dig over, at du gav dig selv lov til at investere i topkvalitet!

* Volumen op/ned ifm. iPhone virker kun på iPhone 3GS eller nyere.

Tekniske specifikationer

Frekvensområde10-20.000 Hz
Følsomhed111 dB
MikrofonJa
Akustisk konstruktionLukket
Impedans passiv34 ohm
BluetoothNej