Gå til indhold
Bluesound
Trådløs adapter

Bluesound RT 100

799,-stk

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Gør enhver subwoofer trådløs med denne smarte adapter. Genial til alle hjemmebiografer samt TV-lyd med Bluesound PULSE SOUNDBAR.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

Bluesound RT100 – trådløs adapter til alle subwoofere og receivere

  • Kan gøre enhver subwoofer trådløs
  • Kan bruges med alle surround-receivere
  • Kan bruges med Bluesounds egen soundbar/sub
  • Nem i brug og fylder intet
  • Højkvalitets digital signaloverførsel
RT100 er en lille trådløs sender/modtager, som du kan bruge til at forbinde enhver surround-receiver eller en Bluesound PULSE SOUNDBAR til en hvilken som helst subwoofer, uden at du skal trække kabel mellem apparaterne. Det åbner en hel masse nye muligheder for at gøre dit anlæg både flottere og mere vellydende.

Alle subwoofere kan nu blive trådløse
Har du en PULSE SOUNDBAR, er du ikke længere henvist til Bluesounds egen trådløse subwoofer for at få rigtig bund i din TV-lyd. Her sidder allerede en trådløs sender i selve soundbaren, så du skal bare tilslutte RT100 som modtager i subwooferens indgang. Så har du al den bas, du har drømt om. Vel at mærke uden at du samtidig har fået et langt subwooferkabel – som heller ikke er gratis – igennem stuen.

Med to styk RT100 kan du få en helt valgfri trådløs subwoofer i enhver hjemmebiograf. Sæt den ene RT100 til surround-receiverens subwoofer-udgang, og indstil den til at sende herfra. Den anden RT100 sidder som modtager i subwooferen, og så er du kørende. Hvis du skulle ønske at tilslutte en trådløs Bluesound PULSE SUB til en almindelig surround-receiver, kan du også klare det via RT100.

Digital lyd i høj kvalitet
Den trådløse lyd overføres digitalt og i høj kvalitet, så du kan trygt bruge RT100 uden at være nervøs for, at din filmlyd bliver dårligere. Vær dog opmærksom på, at RT100 ligesom andre trådløse sendere har en lille tidsforsinkelse i lyden, som du skal justere på din surround-receiver, så timingen passer til resten af dit system. Af denne grund er RT100 ikke velegnet til traditionelle stereoanlæg, som ikke har denne justeringsmulighed.

OBS: RT100 har lyd-ind/ud via stereo minijack. De fleste surround-receivere og subwoofere har RCA/Phono-tilslutninger, og du skal derfor bruge RCA-til-minijack adapter(e), som skal købes separat.

OBS: RT100 skal strømfødes via USB. Hvis det tilsluttede apparat ikke kan klare dette, skal du bruge en standard USB-strømforsyning/lader, som du kender fra f.eks. din telefon. Denne strømforsyning skal også købes separat (men du har muligvis allerede en liggende i skuffen).

RT100 fås i sort finish.

Tilbehør til Bluesound RT 100

Tekniske specifikationer

Frekvensområde Hz (-3dB)20-20.000