Gå til indhold
AudioQuest
Højtalerkabel (Sæt)

AudioQuest William Tell ZERO (Banana)

34.999,-Sæt
Leveringstid 3-4 uger
  -
Kompromisløst og meget avanceret højtalerkabel til dig, der vil vride den sidste dråbe af lydkvalitet ud af dit high-end anlæg.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest William Tell ZERO – kompromisløst højtalerkabel til eksklusive high-end anlæg

  • ZERO-teknologi til tabsfri signaloverførsel med ultimativ dynamik
  • Ledere i massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • Eksklusive stik i ultrarent forsølvet kobber
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) og kulstof-baseret NDS-afskærmning (Noise-Dissipation System)
  • Kan på bestilling leveres i længde og konfiguration til ethvert behov
William Tell ZERO er et det kraftigste kabel i Folk Hero-serien fra AudioQuest. Et meget avanceret højtalerkabel med ZERO-teknologi og solidcore-ledere udført i ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+). Overfladen på dette metal er så ekstremt ren og jævn, at signaloverførslen overgår alle andre typer kobberledere, selv uden forsølvning.

Dette højtalerkabel vil overføre hele musiksignalet med et absolut minimum af farvning og signaltab, og det er et fremragende valg til alle high-end anlæg, bortset fra de allermest strømkrævende kombinationer, som vil nyde godt af de endnu kraftigere ledere i Mythical Creatures-topserien.

Bi-wiring med ZERO og BASS
William Tell leveres også i en speciel BASS-version, som er beregnet til at overføre bas og mellemtone i biwire-opsætninger. Dette kabel er en smule enklere i konstruktionen i forhold til ZERO, hvilket er afspejlet i prisen. Til gengæld fungerer det kun til dette helt specielle formål.

William Tell ZERO højtalerkabel fås som standard i single-wire udgave (2 x banan > 2 x banan). Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.
Folk Hero Series William Tell – high-end kabler til eksklusive anlæg
William Tell-kablerne kommer fra AudioQuest Folk Hero-serien, som er en nedskaleret version af den overdådige Mythical Creatures-topserie. De tekniske løsninger er de samme, men lederne og de ydre dimensioner er her lidt mere moderate. Det gør både kablet mere kompakt og nemmere at håndtere. Prisen er også på et mere menneskeligt niveau, og denne serie er alt i alt et fremragende valg til high-end højtalere i den mere kompakte ende, for eksempel de mindre modeller i 800-serien fra Bowers & Wilkins.

William Tell er udstyret med AudioQuests unikke 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS ”mætter” isoleringen via et elektrostatisk felt, så den ikke absorberer energi fra selve signalet. Samtidig sørger NDS-systemet (Noise-Dissipation System) for at eliminere indstrålet radiostøj fra omgivelserne (mobilmaster, Bluetooth m.m.), så den ikke får en chance for at påvirke de sarte detaljer i musiksignalet. Selv DBS-batteripakken er udstyret med en spærring for indstrålet RF-støj – en teknologi, som oprindelig blev udviklet til de eksklusive Niagara-strømfiltre.

ZERO – det usynlige højtalerkabel
AudioQuest har udviklet William Tell ZERO til at være elektrisk ’usynligt’ i samspillet mellem forstærker og højtalere. Disse har i forvejen en udfordring i at matche forstærkerens udgangsimpedans og højtalerens impedans (elektriske modstand), som varierer i takt med frekvenserne i musiksignalet. Den traditionelle løsning er ofte at konstruere kablet med en impedans, der lægger sig op ad en typisk højtalers gennemsnitsværdi. Men kablet vil stadig være en elektrisk flaskehals og en fejlkilde.

Med ZERO-teknologien har AudioQuest med egne ord skabt et kabel helt uden typisk impedans, og det vil derfor slippe hele signalet igennem praktisk talt upåvirket, uden kompression og forvrængning. Resultatet er bedre dynamisk kontrast, bedre transient-respons og en frigjort bas, der virkelig kan eksplodere i rummet.

Skal det være endnu vildere?
William Tell kan på bestilling leveres i næsten alle tænkelige konfigurationer til både single- og biwiring, inklusive bi-wire og tri-wire kombinationer med den specielle BASS-version. Kablet bliver håndfremstillet med den mest optimale fordeling af lederne til netop dit setup. Du kan derfor være helt sikker på, at absolut intet er overladt til tilfældighederne.

Hvis kun det allerbedste er godt nok til dig, kan AudioQuest også levere William Tell med ledere delvist i ultrarent PSS-sølv. Her er vi i en prisklasse, hvor kun de vildeste entusiaster kan – eller vil – være med. Men hvis du prioriterer dit anlæg over alt andet på jorden, har du altså muligheden.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

AWG13
Leder overfladeareal2,62 mm2