Gå til indhold

AudioQuestRocket44 Bi-wireHøjtalerkabel (Sæt)

Avancerede løsninger og lækkert, kompakt design. Ren lydforkælelse til seriøse anlæg i mellemklassen. Kan konfigureres til ethvert behov.
Sæt10.399,-
Forventes på lager 2. juli 2023
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Rocket 44 – avanceret og kompakt højttalerkabel til seriøse anlæg

Rocket 44 er et avanceret, men stadig kompakt og møbleringsvenligt højttalerkabel. Solidcore-lederne er udført i en kombination af ultrarent PSC og PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+). Overfladen på dette specialbehandlede metal er så ekstremt ren og jævn, at signaloverførslen overgår alle andre typer af tilsvarende kobberledere, selv uden forsølvning.

AudioQuest Rocket 44 højttalerkabel fås som standard i single-wire (2 x banan > 2 x banan) eller biwire-udgave (2 x banan > 4 x banan). Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.

OBS: HiFi Klubben kan levere store dele af sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside.

Highlights

  • Ledermateriale: massivt PSC og PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • Ledertværsnit: 13 AWG (2,63 mm2)
  • Double Star-Quad ledergeometri
  • Polyetylen-skum isolering (for alle positive ledere)
  • Cross-Talk NDS (Noise-Dissipation System) (negative ledere)
  • Kommer som standard i single-wire (2 x banan > 2 x banan) eller biwire-udgave (2 x banan > 4 x banan). Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.
  • OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

Kabellængde (m)5