Gå til indhold

AudioQuestRobin Hood ZERO (Banana)Højtalerkabel (Sæt)

Meget avanceret højtalerkabel til dig, der vil vride den sidste dråbe af lydkvalitet ud af dit high-end anlæg. Kan konfigureres til alle behov.
Sæt14.099,-
Forventes på lager 4. juli 2023
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Robin Hood ZERO – avanceret højtalerkabel til ambitiøse high-end anlæg

Robin Hood ZERO er et meget avanceret højtalerkabel med ZERO-teknologi og solidcore-ledere udført i ultrarent PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+). Overfladen på dette metal er så ekstremt ren og jævn, at signaloverførslen overgår alle andre typer kobberledere, selv uden forsølvning. Robin Hood-kablerne kommer fra AudioQuest Folk Hero-serien, som er en nedskaleret version af den overdådige Mythical Creatures-topserie. De tekniske løsninger er de samme, men lederne og de ydre dimensioner er her lidt mere moderate. Det gør både kablet mere kompakt og nemmere at håndtere.

Prisen er også på et mere menneskeligt niveau, og denne serie er alt i alt et fremragende valg til high-end højtalere i den mere kompakte ende, for eksempel de mindre modeller i 800-serien fra Bowers & Wilkins eller EPICON-serien fra DALI. De store modeller i de underliggende serier – hhv. 700 og RUBICON – vil også være gode match. Vil du ofre lidt mere på sagen, er de kraftigere William Tell-kabler et oplagt alternativ.

Bi-wiring med ZERO og BASS
Robin Hood leveres også i en speciel BASS-version, som er beregnet til at overføre bas og mellemtone i biwire-opsætninger. Dette kabel er en smule enklere i konstruktionen i forhold til ZERO. Til gengæld fungerer det kun til dette helt specielle formål.

Robin Hood ZERO højtalerkabel fås som standard i single-wire udgave (2 x banan > 2 x banan). Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.

Highlights

  • ZERO-teknologi til tabsfri signaloverførsel med ultimativ dynamik
  • Ledere i massivt PSC+ kobber (Perfect-Surface Copper+)
  • Eksklusive stik i ultrarent forsølvet kobber
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) og kulstof-baseret NDS-afskærmning (Noise-Dissipation System)
  • Kan på bestilling leveres i længde og konfiguration til ethvert behov

Tekniske specifikationer

AWG15
Leder overfladeareal1,65 mm2