Gå til indhold
AudioQuest
Højtalerkabel (Sæt)

AudioQuest Robin Hood BASS (Banana)

20.099,-Sæt
Leveringstid 3-4 uger
Højtalerkabel til brug ved bi-wiring sammen med ZERO full-range højtalerkablet. Sikrer optimal overførsel af bas og mellemtone.
Læs mere om produktet

Læs mere:

Beskrivelse

AudioQuest Robin Hood BASS – avanceret højtalerkabel til bi-wiring med Robin Hood ZERO

  • Modificeret ZERO-geometri til optimal overførsel af bas/mellemtone i bi-wire/tri-wire opsætninger
  • Ledere i massivt PSC+ kobber
  • Eksklusive stik i ultrarent forsølvet kobber
  • 72V DBS (Dielectric-Bias System) og kulstof-baseret NDS-afskærmning (Noise-Dissipation System)
  • Kan på bestilling leveres i længde og konfiguration til ethvert behov
Robin Hood BASS er et meget avanceret højtalerkabel, som er beregnet til brug i bi-wire/tri-wire opsætninger, hvor det matchende Robin Hood ZERO-kabel varetager diskantsignalet. Da BASS kun skal overføre bas og/eller mellemtone, har det været muligt at forenkle geometrien og materialevalget en smule.

OBS: Robin Hood BASS er udelukkende beregnet til dette specifikke formål. Det vil ikke fungere som full-range kabel.

Robin Hood BASS højtalerkabel fås som standard i single-wire udgave (2 x banan > 2 x banan). Andre konfigurationer og længder kan leveres på bestilling.
Folk Hero Series Robin Hood – high-end kabler til eksklusive anlæg
Robin Hood-kablerne kommer fra AudioQuest Folk Hero-serien, som er en nedskaleret version af den overdådige Mythical Creatures-topserie. De tekniske løsninger er de samme, men lederne og de ydre dimensioner er her lidt mere moderate. Det gør både kablet mere kompakt og nemmere at håndtere.

Denne serie er alt i alt et fremragende valg til high-end højtalere i den mere kompakte ende, for eksempel de mindre modeller i 800-serien fra Bowers & Wilkins eller EPICON-serien fra DALI. De store modeller i de underliggende serier – hhv. 700 og RUBICON – vil også være gode match. Vil du ofre lidt mere på sagen, er de kraftigere William Tell-kabler et oplagt alternativ.

Robin Hood er udstyret med AudioQuests unikke 72V DBS-system (Dielectric-Bias System). DBS ”mætter” isoleringen via et elektrostatisk felt, så den ikke absorberer energi fra selve signalet. Samtidig sørger NDS-systemet (Noise-Dissipation System) for at eliminere indstrålet radiostøj fra omgivelserne (mobilmaster, Bluetooth m.m.), så den ikke får en chance for at påvirke de sarte detaljer i musiksignalet. Selv DBS-batteripakken er udstyret med en spærring for indstrålet RF-støj – en teknologi, som oprindelig blev udviklet til de eksklusive Niagara-strømfiltre.

OBS: Hi-Fi Klubben kan levere hele sortimentet fra AudioQuest. Kontakt din butik, hvis du er interesseret i et specialprodukt, som ikke er vist på vores hjemmeside. Så skaffer vi det hjem til dig.

Tekniske specifikationer

FarveSort
Farvebeskrivelse4 meter single-wire
Vægt (kg)0
Højde emballage (cm)0
Længde emballage (cm)0
Vægt emballage (kg)0
Bredde emballage (cm)0