Gå til indhold
Audeze LCD-1 Head-fi høretelefoner

AudezeLCD-1Head-fi høretelefoner

Få en ægte head-fi oplevelse med disse kompakte og prisvenlige åbne Planar Magnetic høretelefoner. Så godt kan din musik faktisk lyde.
stk3.490,-
 Opleves i
PriceRunner

Læs mere:

Beskrivelse

Audeze LCD-1 – prisvenlige og komfortable åbne Planar Magnetic head-fi høretelefoner

LCD-1 er entry-modellen i den eksklusive serie af Planar Magnetic høretelefoner fra Audeze. Det er en åben konstruktion, som giver dig en lang række af de tekniske løsninger fra de tunge topmodeller, blot i et langt mere brugervenligt format og til en meget venligere pris.

Ligesom de større modeller spiller LCD-1 med en naturlighed og musikalitet, som indbyder til mange timers intensiv lytning. Lyden er helt uden de kunstige betoninger og imponator-effekter, som kan gøre nogle alternativer mere imponerende ved første ørekast. Men du vil opdage, at LCD-1 vinder gevaldigt ved nærmere bekendtskab, netop fordi alting smelter sammen i en harmonisk enhed. Tag dig derfor god tid, når du skal prøvelytte dem.

LCD-1 er nemme at drive, så du kan spille musik i fin kvalitet direkte fra høretelefon-udgangen på dit anlæg eller fra din telefon eller computer. I de sidstnævnte tilfælde anbefaler vi dog kraftigt at supplere med en af de ultrakompakte mobile DragonFly D/A-konvertere fra AudioQuest. Så kan du få ægte audiofil lyd både ude og hjemme.

Hvis du vil vride den sidste dråbe af kvalitet ud af dine LCD-1 og nyde din musik maksimalt, hedder løsningen en god separat høretelefon-forstærker. Så kan du høre, hvorfor denne prisvenlige Planar Magnetic-model har vundet hjerterne hos mange musikelskere og head-fi entusiaster over hele kloden.

Bygget til komfort og holdbarhed

Planar Magnetic driverne i LCD-1 er hele 90 mm i diameter, men på trods af dette er høretelefonerne stadig imponerende kompakte og elegante. Både ørepuder og hovedbøjle er polstret med ægte lammeskind, og med den lave vægt på 250 gram – helt exceptionelt for en planar-konstruktion – kan du lytte i timevis uden træthed.

Hovedbøjlen har en solid rygrad af metal, og som prikken over i’et er designet sammenklappeligt, så du kan pakke LCD-1 ned i det medfølgende kompakte transportetui og tage den med dig overalt. En lækker detalje, hvis du for eksempel arbejder professionelt med lyd eller har lyst til at nyde musik i høj kvalitet fra din laptop eller telefon, når du er væk hjemmefra. 

LCD-1 fås i sort finish. 

Flere billeder af Audeze LCD-1

Audeze LCD-1 Head-fi høretelefoner

Highlights

 • Meget naturligt og musikalsk lydbillede
 • Høj bærekomfort og lav vægt
 • Sammenklappeligt design, inkl. hardcase transportetui
 • Nemme at drive, også fra almindelige anlæg og telefon
 • Åben konstruktion
Christian Hansen
Næstved
99 butikkerFind nærmeste butik
Christian Hansen

HiFi-Klubbens
Ekspertvurdering

 • Meget naturligt og musikalsk lydbillede
 • Høj bærekomfort og lav vægt
 • Sammenklappeligt design
 • Nemme at drive, også fra almindelige anlæg og telefon
 • Håndbygget på Audezes egen fabrik i USA
 • Hardcase transportetui medfølger
 • Åben konstruktion med Fluxor/Fazor magnetsystem

Tekniske specifikationer

Følsomhed99 dB
Frekvensområde10-50000 Hz
Impedans passiv16 ohm

Tilbehør til Audeze LCD-1

Anbefalede produkter