Gå til indhold

Argon AudioSOULTrådløst headset

Få Bluetooth og seriøs hi-fi-lyd til en seriøst lav pris. Hele 18 timers trådløs spilletid, høj komfort og sammenklappeligt design.

Produktet er ikke længere tilgængeligt i den valgte farve/variant

Læs mere:

Beskrivelse

Argon SOUL – trådløs over-ear høretelefon med seriøs hi-fi-lyd, høj komfort og 18 timers trådløs spilletid

SOUL er en trådløs over-ear høretelefon med seriøs hi-fi-lyd til en brøkdel af den pris, du skal give for mange andre modeller med tilsvarende præstationer. Hvis du vil have maksimal lydkvalitet for dine penge, og hvis du kan undvære noise cancelling (ANC) og klare dig med et par tætsluttende ørepuder til at dæmpe baggrundsstøjen, er SOUL et oplagt alternativ til markedets trådløse ANC-flagskibe.

Du får hele 18 timers spilletid, så du kan gå i flere dage uden en oplader – og skulle du alligevel løbe tør for strøm, kan du altid lytte videre via det medfølgende kabel.

Designet er stilrent og komfortabelt med bløde ørepuder, der giver mange timers høj bærekomfort. Ørekopperne har indbygget mikrofon til opkald og knapper til at styre musik og lydstyrke, så du slipper for at fiske din smartphone op ad lommen hele tiden. SOUL kan klappes sammen for at fylde mindre i rygsækken, og til de længere ture har du også et rejseetui til sikker opbevaring.

Argon SOUL fås i sort og hvid finish. Lydkabel, USB-ladekabel og rejseetui medfølger.

Videoer om Argon Audio SOUL

Tekniske specifikationer

Bluetooth type4.1
Enhed størrelse50 mm
Følsomhed94 dB
Frekvensområde20-20.000 Hz
MikrofonJa

Tilbehør til Argon Audio SOUL